Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
колкав си?сакаш да те научам сам да форм. компјутер?

btw времево ми се направи на систем am pm а сакам да е 24 часовно.
како да го направам?

Abe imam Kasperski. eve sega go skeniram :)

15 goini ama dosta se razbiram od PC :) ете слаба страна ми е ова, ама не до толку:wink:

дане имаш инсталационо windows cd?

Abe i jas vrska nemam so imam. Aма нема ли да е лошо да видиме дали ќе го најди вирусо?

Нема да верувате ама пак имам проблем :nesvest: ги спуштив песниве од евровизија 100мегабајти и сега ми бара пасворд (зипувани се). А врска неам од кај ги имам спуштено леле ама ве изнамачив упм :) Ако сакате нормално, кажете :)

Martin$ напиша:
Нема да верувате ама пак имам проблем :nesvest: ги спуштив песниве од евровизија 100мегабајти и сега ми бара пасворд (зипувани се). А врска неам од кај ги имам спуштено леле ама ве изнамачив упм :) Ако сакате нормално, кажете :)
Има разни програми за кракување на зипувани архиви, кои ја користат методата "bruteforce", што значи дека пробува збор по збор, или комбинација на букви/броеви по ред. Нормално, за ова е потребно многу време, па затоа јас не ни ги користам. Ако не можеш да го најдеш пассот, тогаш ти препорачувам да ги симнеш пак, а не да се мачиш обидувајќи да го бараш пассот. Поздрав. =)

Лелеее значит колку сум за*баааааан :) хехе

Martin$ напиша:
Лелеее значит колку сум за*баааааан :) хехе
Копирај го името на фајлот (заедно со .zip или .rar) и напиши го во гугл со наводници ("името_на_фајлот_") и најди ја страната од кај си го симнал фајлот.

Абе за тоа Generic Host for Win 32... не е вирус или спајвер. Формат нема да ти помогне. Тоа е до самиот ХР поточно до Service Pack 2. Ако не помогне закрпата што ти ја даде Принц, апдејтувај го ХР-то и проблемот ќе се реши. Тоа настанува ако имаш pppoe конекција (WADSL или ADSL интернет). Јас го имав истиот проблем на мојот и на брат ми копјутерот, и кај татко ми на работа на двата компјутери. Со апдејт се реши проблемот (благодарение на Димитар кој ми помогна).

Jane напиша:
Абе за тоа Generic Host for Win 32... не е вирус или спајвер. Формат нема да ти помогне. Тоа е до самиот ХР поточно до Service Pack 2. Ако не помогне закрпата што ти ја даде Принц, апдејтувај го ХР-то и проблемот ќе се реши. Тоа настанува ако имаш pppoe конекција (WADSL или ADSL интернет). Јас го имав истиот проблем на мојот и на брат ми копјутерот, и кај татко ми на работа на двата компјутери. Со апдејт се реши проблемот (благодарение на Димитар кој ми помогна).
Да да, и јас го искусував тој проблем, во минатото, и уште одамна прочитав некаде на интернет, дека апдејт треба да се направи.

Тоа од Принц помогна, фала многу :)
А сега за зипот ќе видам :)

едит

Јахутерминал алал ти вера, замислете помогна то :) хехе

bad_boy, форматот никогаш не е решение на одреден проблем. Форматот е бегање само од истиот.

Затоа, би те замолил (воедно и сите други) да не помагаш (помагате) за проблеми на кои не им го знаеш "лекот" 100% сигурно. Нема да дозволам на овој подфорум да експериментирате со компјутерите на другите бидејќи тоа е доста болно.

Да резимираме: на темава нека помагаат паталци, а не гаталци.

Не бе каков формат. Поубо ќе го фрлам отколку формат, шо на секоја недела јас ќе го носам! :)

Martin$ напиша:
Не бе каков формат. Поубо ќе го фрлам отколку формат, шо на секоја недела јас ќе го носам! :)
Martin$ сигурен сум дека еден апдејт на виндоусот ќе помогне. Еве каде можеш рачно да го направиш тоа.

Go porjav problemot Fala vi. А сега инсталирав Мозила и дали ќе е во ред се ако го избришам ИЕ6? Дали нешо ќе се сменит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom