Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
pozdrav do site .imam antivirus AVAST 4.7 instalirano .dali treba da go menuvam i za koj ve molam kazetemi

Ок фала, а за секој случај дане знаеш како да го кустомизирм, да има друг изглед?

bad_boy напиша:
Ок фала, а за секој случај дане знаеш како да го кустомизирм, да има друг изглед?
Ај префрмулирај го прашањево, те молам. Ништо не разбрав.

Па да има друг изглед(на гоогле барај 4nt cmd look).да видиш одприлика како е то

bad_boy напиша:
Па да има друг изглед(на гоогле барај 4nt cmd look).да видиш одприлика како е то
Искрено, не знам како ова се прави...

bad_boy напиша:

Прво научи ги cmd командите.

Ај вака сеа.
Симнувам Adobe Photoshop CS3, коа го активирам сетапот, ми вика датабејз карапт, контакт вендор :( и сеа се нервирам неможам да инсталирам :(

Пробав со Гугл, го најдов решението за тој проблем само за ОС: МAC, за WinXP Prof (SP:2) не најдов.
Па ако го имал некој проблемов и евентуално го решил, дај нека пише што, како, зашто, кога.. зашто очајно сакам да го снимам. :))

Балгодарност .wicket

ПС. Да пробав со различни верзии, го симнав добри 10 пати :helou:

Имам инсталирано Easy CDDA Extractor 8.0.1 Build 1. го Инсталирав пред 2-3 месеца и сега ми вика 'The e-mail adress you entered is invalid. Please re-enter unlock key'. Го внесувам,ми вика 'Thank you for buying...', и по 5 сек. па истата порака. Пробав со повеќе шифри
Чаре?

Black Swan напиша:
Имам инсталирано Easy CDDA Extractor 8.0.1 Build 1. го Инсталирав пред 2-3 месеца и сега ми вика 'The e-mail adress you entered is invalid. Please re-enter unlock key'. Го внесувам,ми вика 'Thank you for buying...', и по 5 сек. па истата порака. Пробав со повеќе шифри
Чаре?
Пробај преинсталирај го и кракувајго ако ти прави пак исто ке ти пратам крак по пп.

koj ima pass recovery potocno mi treba za excel dokumenti ali se razbira nekoj pobrz i da e so cr..k

SuBZerO напиша:
koj ima pass recovery potocno mi treba za excel dokumenti ali se razbira nekoj pobrz i da e so cr..k

Program

[mod] Почитувај ги правилата на форумот, без нудење на кракови [/mod]

mr_wicket напиша:
Ај вака сеа.
Симнувам Adobe Photoshop CS3, коа го активирам сетапот, ми вика датабејз карапт, контакт вендор :( и сеа се нервирам неможам да инсталирам :(

Пробав со Гугл, го најдов решението за тој проблем само за ОС: МAC, за WinXP Prof (SP:2) не најдов.
Па ако го имал некој проблемов и евентуално го решил, дај нека пише што, како, зашто, кога.. зашто очајно сакам да го снимам. :))

Балгодарност .wicket

ПС. Да пробав со различни верзии, го симнав добри 10 пати :helou:
Со што броузер го даунлоудираш?
btw-Исус очигледно не си го прочитал правилникот на форумов.

А што згреши исус.Оваа програма е триал(мислам)

Помош со Skype

Jas sum neiskusen SKYPE-dzija pa ve molam da mi kazete kako da stavam kontakti i kako da gi biram.ODNAPRED BLAGODARAM

na koj jazik go imas Skype instalirano ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom