Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај префрмулирај го прашањево, те молам. Ништо не разбрав.bad_boy напиша:Ок фала, а за секој случај дане знаеш како да го кустомизирм, да има друг изглед?
Искрено, не знам како ова се прави...bad_boy напиша:Па да има друг изглед(на гоогле барај 4nt cmd look).да видиш одприлика како е то
bad_boy напиша:Па да има друг изглед(на гоогле барај 4nt cmd look).да видиш одприлика како е то
Пробај преинсталирај го и кракувајго ако ти прави пак исто ке ти пратам крак по пп.Black Swan напиша:Имам инсталирано Easy CDDA Extractor 8.0.1 Build 1. го Инсталирав пред 2-3 месеца и сега ми вика 'The e-mail adress you entered is invalid. Please re-enter unlock key'. Го внесувам,ми вика 'Thank you for buying...', и по 5 сек. па истата порака. Пробав со повеќе шифри
Чаре?
SuBZerO напиша:koj ima pass recovery potocno mi treba za excel dokumenti ali se razbira nekoj pobrz i da e so cr..k
Со што броузер го даунлоудираш?mr_wicket напиша:Ај вака сеа.
Симнувам Adobe Photoshop CS3, коа го активирам сетапот, ми вика датабејз карапт, контакт вендори сеа се нервирам неможам да инсталирам
Пробав со Гугл, го најдов решението за тој проблем само за ОС: МAC, за WinXP Prof (SP:2) не најдов.
Па ако го имал некој проблемов и евентуално го решил, дај нека пише што, како, зашто, кога.. зашто очајно сакам да го снимам.)
Балгодарност .wicket
ПС. Да пробав со различни верзии, го симнав добри 10 пати :helou: