Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Сега нешто прогуглав и најдов дека SATA драјвери можат да се вметнат во Windows XP Service Pack 2. Колку е точно не знам :toe:

Дефинитивно можат (не да се протнат) туку да се стават SATA драјвери.

А дали знаете онака некој добар програм за видео обработка освен WMM и програмот од Adobe. Ми треба некој до 100-150 MB. Поздрав.

јахутерминал напиша:
А дали знаете онака некој добар програм за видео обработка освен WMM и програмот од Adobe. Ми треба некој до 100-150 MB. Поздрав.

Пробајго Sony Vegas 7

јахутерминал напиша:
Jaс ти го препорачувам CyberLink PowerDirector 5. Малку е поголем али врши голема работа.
minimoog напиша:
Дефинитивно можат (не да се протнат) туку да се стават SATA драјвери.
Добро де, во таа насока ми беше мислењето.

Луѓе помагајте :(

Три дена симнувам еден филм и откако се симна не можам да го отворам со ниту еден плеер.
Во kvcd формат е и кога одам да барам помош од нет со што би можела да го отворам ми пишува:

File Type: Binary Data File

File Extension: .bin

Description: No known program will open this file. This file is part of a program.

А не можам ниту да го конвертирам. :(

Што да правам да не ми биде залудно симнувањето 3 дена ? :killer::killer:

Ова ти е како image така да треба да го режеш брво па потоа да го гледаш.Пробај да го отвориш со Deamon tools бесплатна програма е,ќе сврши работа
Тоа е според мене

А не може некако да го конвертирам во друг формат?
Oва го симнував преку торенти, пак одново сега ќе го спуштам од rapidshare.
Потребен ми е да се отвара со BS player. :uvo:

walker_girl напиша:

Ќе можеш да го гледаш со BS Player,али тоа не е видео формат,затоа мора да го отвориш прво со Deamon tools или alcohol 120.И кога ќе го отвориш ќе ти биде DVX формат ќе го гледаш и преку БС и Винамп ........

walker_girl напиша:
Отвори го со IsoBuster. Пробај барем.

Завршив работа со Alcohol 120%.
Ви благодарам. :smir:

Еј Корун или било кој може да помогне .. Најдов како се вика графичката па ако можете да најдеме некој драјвери да ми помогнете

NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro ( Microsoft Coropation )
ако може некој нека помага за драјвери

поздрав

MeToNo1[MkD] напиша:
Еј Корун или било кој може да помогне .. Најдов како се вика графичката па ако можете да најдеме некој драјвери да ми помогнете

NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro ( Microsoft Coropation )
ако може некој нека помага за драјвери

поздрав

Овде.

Пред малку симнав една слика од е-маил што беше закачена на ворд документ. И кога и направиви кут и пасте на работниот простор ми се поплавија иконите. Ако може помош како да го вратам работниот простор во првобитна состојба. Еве како ми изгледа сега.

333lmrm.jpg

Lele ni jas ne go znam ova,sekogas koga ke mi se napravase toa mu pravev restore:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom