Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Shorty напиша:Само сакав да прашам, која е разликата меѓу NTFS и FAT32 ?
повели Bad Boybad_boy напиша:Итно ми треба помош. Направиф анимација во флеш, и сега неможам никоко да ја направам анимацијата во гиф. како да ја направам плс.
ЕПтен е итно
Go spustiv, falaTonInter напиша:Можеби си го избришал file-от, а тој file е дел од системот, без тоа, Windows-от не може да се boot-ира.
Можеш да го симнеш од тука.
И после ако можеш некако (мрежно или било како) да го ставиш во X:\Windows\system32
Верувам дека ова ќе ти го реши проблемот. Поздрав. =)
Полесен начин:Martin$ напиша:Go spustiv, falaкe te castam za ova
Ama sega kako da go stavam. Oti jas koga ke go uklucam kompjuterot porakata se pojavuva so plava pozadina i ne se otvara desktopot. Дали да им го однесам на поправка и да им го дам цд-то со фајлот (оти кај нас Охрид поправка е Формат
) Или? Извини (те) ако сум досаден
![]()
Епа тогаш ќе им го однесам ова шо го напиша и то другото и ќе им кажам да не ми го форматират... Абе многу знам и јас шо ќе им кажамTonInter напиша:Полесен начин:
Стави си го cd-то од XP-то во cd-ромот, боотирај од него.
Oткако ќе се боотира, притисни Ентер.
После тоа F8; потоа ќе те праша дали да направи свежа инсталација или да се обиде да ја поправи веќе постоечката. Притисни R. Толку.
P.S. Do this at your own risk. Ако не те бидува, подобро не ни пробај. Однеси го компјутерот кај некој професионалец =)