Помош со пракање писма во странство

• Креатор на темата Креатор на темата xNoWarx
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 март 2014
Мислења
23
Поени од реакции
2
Сакам да пратам писмо до Шведска некаде страница долго колку ке кошта,каде да оставам писмото,објаснетеми детално ве молам (еве го лудиот дел планирам да пратам ишлери и алкохол дали ке биде возможно да се прати алкохол? и колку ке биде цената ако на пр пратам ишлери?)

каде да оставам писмото

Ќе бидеш изненаден од одговорот ама писма се оставаат во пошта, таму на шалтер ќе ти објаснат убаво што колку како.

еве го лудиот дел планирам да пратам ишлери и алкохол дали ке биде возможно да се прати алкохол? и колку ке биде цената ако на пр пратам ишлери

За утврдување на лудост треба удостоверение од стручна комисија.

Сакам да пратам писмо до Шведска некаде страница долго колку ке кошта,каде да оставам писмото,објаснетеми детално ве молам (еве го лудиот дел планирам да пратам ишлери и алкохол дали ке биде возможно да се прати алкохол? и колку ке биде цената ако на пр пратам ишлери?)

Дечко бе, Швеѓаните мора да испловуваат у меѓународни води за да пијат, ти по пакет ќе праќаш алкохол. Ќе биде весело, ако му стегнат царина на примателот, ептен лудо и не заборавно ќе биде!

Да не заборавиш со алколохот и салата да пратиш :D

Ми се пријадоа ишлери сеа...ај прати ми и мене. :noze: За возврат ќе ти напишам песна во која ќе ги изримувам ишлер и тишлер.

Последно уредено:

Петар Поп Арсов бр 45. Тука остави го писмото, ишлерите и алкохолот, можеш и родео цигари да ставиш плус. Пратката ќе те чини 300 денари, и веруј ми ќе стигне до Шведска за неколку часа.

Мене па највеќе ме интересира како планираш да спакуваш шишиња алкохол во едно писмо :pos:

Picture 455.jpg Писмото и пијалакот оставиги овде. Бул.Асном-(предпоследна15)
Picture 1244.jpg писмото ќе го пратам на адресата,по моиве писмоносци 100 %
Пијалакот ќе го задржам-не лажам, за компензација за услугата и храна за пријателиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom