Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Па да се слуша кога се подига, иначе имам Lg 194WT. Ама се повеќе мислам дека до напојувањето ми е проблемот, ептен стари и лоши ми се уствари и графичката и процесорот, бидејќи компјутерот е од пред 7 години ама и ова напојување е кинеско од 800 денари и го земав пред 1 ипол година како привремено. Тоа ќе да е проблемот :unsure:

Па да се слуша кога се подига, иначе имам Lg 194WT. Ама се повеќе мислам дека до напојувањето ми е проблемот, ептен стари и лоши ми се уствари и графичката и процесорот, бидејќи компјутерот е од пред 7 години ама и ова напојување е кинеско од 800 денари и го земав пред 1 ипол година како привремено. Тоа ќе да е проблемот :unsure:
Aj probaj vaka smeni monitor i dali ke se gasi. Bidejki mislam deka ti e do monitorot. Monitorot ti e ccfl ne e LED i mislam deka imas problemi so back light na monitorot.

Еве што ми се појави, тоа доле, значи дефинитивно до мониторот е проблемот?

Attachments

• uytuty.png
    uytuty.png
    788,9 KB · Прегледи: 31
Не. Дефинитивно е проблем со графичка/драјвер. Или напајање.

Дечки да ве прашам за чистење на лаптоп како идат цени, и дали е безбедно. Лаптопов го имам 2 години и сеуште го немам чистено, ама кога гејмам загрева, и бучи кулерот, па викам да го носам на чистење. Имате ли препорака кај да го носам, кои се најпроверени и најдобри за чистење, или сите иста работа вршат? Во АМЦ ми рекоа дека ќе треба да чекам 10 дена, а тоа нема шанси, го тупат многу ми треба лаптопот.

Колку пари ти бараат?
1000че.
Asus-K54c.jpg

За ваков. Asus X54C.

Матична : ASRock P45DE3
ДВД Плеер: Samsung Home Theater System Z220

Дали може да се извади сараунд со оптички кабел од ПЦ-то преку ДВД? Матичната има оптички влез, ДВД-то има Digital Audio In(optical).
Ако да, како да се намести у ДВД, дали некој пробал да поврзе со било каков ДВД плеер и при тоа успеал. Ако е можно, да си зеам оптички кабел, ако не, да не фрлам за џабе пари и да пробувам.

Ау ова ВЛЦ лошо било бе, се заебавам со subtitles еден саат неможам да го наместам да иде во исто време со филмот. Го бришам враќам БС, мора да му најдам друго чаре.

Или ќе симнеш превод кој одговара на твојот рип или ќе си го подесиш во Subtitle Workshop за минут-два и ќе уживаш.

Ау ова ВЛЦ лошо било бе, се заебавам со subtitles еден саат неможам да го наместам да иде во исто време со филмот. Го бришам враќам БС, мора да му најдам друго чаре.

Не е тоа до VLC до преводот е.

Се снаоѓам засега, ама ме нервира ова да го правам за секоја епизода. Ако не се навикнам си враќам БиЕс:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom