G
Gjoksi
Гостин
Аууу, ебаниот BSplayer e НАЈЛОШИОТ плејер што НЕКОГАШ сум го користел! Има многу подобри: The KMPlayer, VLC, GOM....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека прашањето треба да го поставам во темата купување таблет али темата не е активна.
Планирам да го земам овој таблет па некој искуства нешто, најбитно дали ќе можат да се играт појаки игри како темпл ран 2 и слични.
http://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=41208&i=15&l=MK&q=&SupplierArticleID=M712HC(1 16)&Action=
Знам дека прашањето треба да го поставам во темата купување таблет али темата не е активна.
Планирам да го земам овој таблет па некој искуства нешто, најбитно дали ќе можат да се играт појаки игри како темпл ран 2 и слични.
http://www.amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=41208&i=15&l=MK&q=&SupplierArticleID=M712HC(1 16)&Action=
dali na m2v-mx se maticna moze da se stavi Intel G3220 3.00GHz Box procesor i dali ke raboti
posto ne se razbiram koj soket e na maticnata i procesorot????
a nekoj predlog da dades za procesor koj bi mozel da raboti na taa maticna od okolu 2,6 GHz minimum ako ne ti e teskoНе може
a nekoj predlog da dades za procesor koj bi mozel da raboti na taa maticna od okolu 2,6 GHz minimum ako ne ti e tesko
Имам една идеја што ми падна на памет, ама незнам дали ќе функционира. Затоа сакам да прашам дали некој се разбира повеќе околу тоа, за да не давам пари за џабе за нешто што нема да функционира.
Сакам да го поврзам лаптопот преку wireless со звучките што ги имам, и не само лаптопот, туку и се останато преку wireless, таблет, смартфон... За да не мора на секое кабелот до звучките во секој апарат одделно да го вклучувам и исклучувам и плус тоа, ограничен сум така со должината на кабелот.
Најдов по интернетов некои уреди што вршат таква работа, како на пример овој: Creative Labs Sound Blaster Wireless Audio Receiver
Е сега што не ми е јасно: На кој начин функционира уредов? Конкретно, дали треба посебен хардвер да имам во лаптопов, софтвер некој да инсталирам? Или едноставно е plug 'n' play?
На кој начин се поврзува лаптопот со уредов, за да аудиото наместо на вградените звучки, да оди преку wireless-от?