Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Na laptopot ova pocna da mi izlegvit od nigde nikade pri uklucvenje:
System Bios shadowed
Video bios shadowed
Pritoa pravi nekoj iritantent zvuk.
Kolku sto procitav i kolku sto mi kaza drugarce po telefon, problemot e so hard diskot, e sea koi se shansite deka nema da treba da go frlam? Inace se raboti za fujitsu siemens laptop...

Последно уредено:
HD Tune, инсталирај и дај скринови од health табот, и направи фул ерор скен.

Dali moze nekoj da pomogne i da mi kaze model na digitron sto presmetuva matrici, no da bide so poveke od 4x4 matrici digitronot. Blagodaram odnapred. Navistina mi treba pomos, nekoj sto koristel. Se nadevam deka prasanjeto e na vistinsko mesto, ako ne e se izvinuvam

Dali moze nekoj da pomogne i da mi kaze model na digitron sto presmetuva matrici, no da bide so poveke od 4x4 matrici digitronot. Blagodaram odnapred. Navistina mi treba pomos, nekoj sto koristel. Se nadevam deka prasanjeto e na vistinsko mesto, ako ne e se izvinuvam
Za po doma ili za na fax? :)
HP calculatorite znam imaat matrici, edno vreme koristev HP48G. Za niv ima i emulatori za pod Windows koi mozes da gi koristis po doma...ili....gi imas i za Android kako ovoj ovde ili ovde ;)
Site HP kalkulatori od wiki tuka

Za na fax za polaganje mi treba :). A dali mozes da mi kazes niz Skopje kaj moze da se najde ?
Uff ja od Neocom go zemav mnooogu odamna i bajagi skapicko bese sea gleam eftini sa, togas oni bea kaj Balila pizerijata....normalno togas go nemaa na lager ama ostaiv kapar i za mesec dena stigna kalkulatorot.

dali pred da namestis nova ram memorija treba da se podesi nesto i ako treba kako i kade ??

dobro fala mnogu a http://webshop.ddcom.com.mk/products/RAM 2GB DDR2 OEM/pid/771515#.UyHYPvldXjk ovaa dobra li e ili ako ima nekoja podobra od ovaa vo ddcom amc ili multigraf za taa cena kazi :D
Рам меморија за домашна употреба е, не мења многу што како како што би сменил процесор или графичка, земај ја :) а за цена не сум толку упатена во РАМ ако има некој постручен од мене нека пише :)

znam ama procesorot mi e dobar intel i 5 grafickata ke ja menjam nareden mesec :D

Дечки едно прашање за тие кои се од ШТИП

Имам лаптоп асус , кој прегрева, многу бучи и често кога ќе прегрее се исклучува ... па дали има некој добар сервисер тука во Штип за лаптопи да го oднесам да го очистат? Оти толку сум со финансии сега засега , па по некое време ќе сменам и маст.

Добар монитор а да не е ТN панел...или тешко да се најде нешто испод 9-10 000?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom