Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов имам shit компјутер, но ќе купувам нов па прашувам да знам кој да го купам

Да знаеш дека бара јак процесор, 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 ова е минимално што го бара зимај со i5 и немаш гајле

Можи ова за овде не е но незнам на друго место кај да го клам.. Каква врска има дали е чипован или нечипован PS 2 ?

Можи ова за овде не е но незнам на друго место кај да го клам.. Каква врска има дали е чипован или нечипован PS 2 ?

Ако е не е чипуван PS 2 не можеш да играш пиратерија мора се оргинали да купуваш за да ги играш игрите затоа ги чипуваат за да се рока пиратерија :D

Да дури и по нови ама новите не на фулл подесување а оти не земеш со i3 процесор ? тој е више стар и недоволен за денешниве услови, само незнам кој трол ја составувал конфигурацијава :facepalm:

Дали на овај компјутер може со најдобри перформанси да се играат counter strike 1.6 css,test drive unlimited,gta 3 - san andreas и други постари игри ?

http://amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=38669&i=6&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=

Абе мене ми требаше да плешам нешто како цс 1.6 :) инаце што е вреди или не ? е да малце е заебано со графичката

Абе мене ми требаше да плешам нешто како цс 1.6 :) инаце што е вреди или не ? е да малце е заебано со графичката

ма конфигурацијава ми е некако не избалансирана чип сет H61 со Intel Pentium

Кога и да ја уклучам една игра ми гасне компјутерот после одредено време во текот на играњето шо може да е?
Инаку играва ја играв во последниве месеци немаше таков проблем и сега се појави

Кога и да ја уклучам една игра ми гасне компјутерот после одредено време во текот на играњето шо може да е?
Инаку играва ја играв во последниве месеци немаше таков проблем и сега се појави

Чистење на сток кулерот и менување нова паста

Ме интересира дали на постари лаптопи да речеме 3-4 години, е можно да се инсталира нов ѕѕd диск?

А зошто да не е можно ? може ама колку е исплатливо незнам
Ме интересира дали на постари лаптопи да речеме 3-4 години, е можно да се инсталира нов ѕѕd диск?

А зошто да не е можно ? може ама колку е исплатливо незнам

Не, мислев дали е технички изводливо, во смисла на приклучоци, магистрали за пренос и тн. дали хардверски е возможно...

Не, мислев дали е технички изводливо, во смисла на приклучоци, магистрали за пренос и тн. дали хардверски е возможно...

па исти се со HDD исти контролери се исто само овој работи по добро нормално оти е електроника овој е механика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom