DelPiero10
10ka
не ми е јасно инсталирав драјвери за графичка и за звук и со нив има некој апликации како catalist control center и conexant ако ги исклучам овие од таск менаџер ке работат дајверите нормално?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј ај кажете од кај да купам ПЦ низ Прилепов ? оти од амц не ми се ни влегува таму
Има ли врска ако компјутерот нема кулер ? оти ја на овој мојов немам ама не е сегашен![]()
Има ли врска ако компјутерот нема кулер ? оти ја на овој мојов немам ама не е сегашен![]()
Здраво имам Lenovo b590
Имам проблем кога вклучлувам слушалки истовремено ми работат и слушалките и звучниците ако ги изгаснам звучниците се гасат и слушалките неможам да изберам посебно слушалки.
Ве молам за решение
ми донесоа компјутер за клокање дајте предлог за добро ладење и по можност да го има на лагер кај нас цената не е битна процесорот е i7 3770k спремен за добар клок и нормално добра пара да земам![]()
Ако може некој да ми даде совет, мислење... Значи вака. Лаптопот ми е вклучен, си работи нормално, се' тоа, но кога ќе го исклучам од струја не работи, т.е. во тој момент се исклучува. Без да е приклучен на струја не се вклучува. Очигледно дека е цркната батерија, но сепак би сакал да слушнам ваше мислење.