Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е јасно инсталирав драјвери за графичка и за звук и со нив има некој апликации како catalist control center и conexant ако ги исклучам овие од таск менаџер ке работат дајверите нормално?

Еј ај кажете од кај да купам ПЦ низ Прилепов ? оти од амц не ми се ни влегува таму

Има ли врска ако компјутерот нема кулер ? оти ја на овој мојов немам ама не е сегашен :mad:

Има ли врска ако компјутерот нема кулер ? оти ја на овој мојов немам ама не е сегашен :mad:

има врска и не поставувај глупави прашања во стилот на може ли компјутерот да работи без матична плоча

Е ја 100 проценти сигурен сум дека нема кулер ! оти компјутеров ми е од 2001

Здраво имам Lenovo b590
Имам проблем кога вклучлувам слушалки истовремено ми работат и слушалките и звучниците ако ги изгаснам звучниците се гасат и слушалките неможам да изберам посебно слушалки.
Ве молам за решение

Кој оперативен систем го користиш?
^ За почеток пробај симни најнови драјвери за звучната.

Инсталирај realtek manager
Здраво имам Lenovo b590
Имам проблем кога вклучлувам слушалки истовремено ми работат и слушалките и звучниците ако ги изгаснам звучниците се гасат и слушалките неможам да изберам посебно слушалки.
Ве молам за решение

ми донесоа компјутер за клокање дајте предлог за добро ладење и по можност да го има на лагер кај нас цената не е битна процесорот е i7 3770k спремен за добар клок и нормално добра пара да земам :)

ми донесоа компјутер за клокање дајте предлог за добро ладење и по можност да го има на лагер кај нас цената не е битна процесорот е i7 3770k спремен за добар клок и нормално добра пара да земам :)

NH D14.

Ако може некој да ми даде совет, мислење... Значи вака. Лаптопот ми е вклучен, си работи нормално, се' тоа, но кога ќе го исклучам од струја не работи, т.е. во тој момент се исклучува. Без да е приклучен на струја не се вклучува. Очигледно дека е цркната батерија, но сепак би сакал да слушнам ваше мислење.

Ако може некој да ми даде совет, мислење... Значи вака. Лаптопот ми е вклучен, си работи нормално, се' тоа, но кога ќе го исклучам од струја не работи, т.е. во тој момент се исклучува. Без да е приклучен на струја не се вклучува. Очигледно дека е цркната батерија, но сепак би сакал да слушнам ваше мислење.

Да де, многу логично. И кај мене еве истото, од саботата. Сакам да купам батерија, и сакав да прашам какви искуства имате со батериите. Знаеме дека оригинали тешко се наоѓаат, а и да се најдат се скапи. Него какви се овие компатибилните шо се продаваат, дали по нашиве продавници или на ибеј...?

како да го клокнам мојов процесор ??? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom