Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
За да не инсталираш оди во run напиши cmd потоа cd\ и ентер после секое пишување на командите :icon_lol:
во долниот ред напиши c: или d: зависи во која партиција ти се порничите :D
после dir/ah и ќе се појави листа не ја гледај па напиши attrib -s -h -a -r /d /s со празно место помеѓу овие и ќе ги врати сите фолдери

Кој е тој акмак да му дадам и мене да ми го оправи компјутерот да не ми трепка мониторот додека гледам порничи :icon_mrgr:

Имам матична K8NF4G-SATA2 и имам 1гб рам
Бидејќи сум почетник во хардвер, сакам да прашам какви и кои плочки рам требада земам да го надоградам барем до 3гб рам?

Имам матична K8NF4G-SATA2 и имам 1гб рам
Бидејќи сум почетник во хардвер, сакам да прашам какви и кои плочки рам требада земам да го надоградам барем до 3гб рам?

2 x DDR DIMM slots
- Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory
- Max. capacity of system memory: 2GB

Максимум можеш уште една плочка од 1GB DDR 400 Mhz

Значи максимум можам 2 гб рам да имам така?

Да плочата не ти овозможува повеќе од 2GB и плус DDR 1 а најголема рам меморија е 1 GB од DDR 1 и дали ке најдеш кај нас уште

Пред околу 1 недела пишав за прегрејување на екстерен хард диск и ми спомнавте да ставам скриншот од HD Tune. Е сеа ме интересира од што во HD Tune да ставам скриншот за да може некој да ми даде некој совет, од Info, Health, Error scan, Disk monitor... ?

Пред околу 1 недела пишав за прегрејување на екстерен хард диск и ми спомнавте да ставам скриншот од HD Tune. Е сеа ме интересира од што во HD Tune да ставам скриншот за да може некој да ми даде некој совет, од Info, Health, Error scan, Disk monitor... ?

од сите по едно и error scan на фул не на брзо скенирање

Кои графички можи да ги подржи матичнава ?

Gigabyte Technology Co Ltd 8IDML ?

Мене ме мачи друга мака , драјверот за ЦД се аптејдтираше , но никако не може да се апдејтира , само вика дека апдејтот не беше успешно инсталиран , и сеа не ни препознава цедиња. :/

Мене ме мачи друга мака , драјверот за ЦД се аптејдтираше , но никако не може да се апдејтира , само вика дека апдејтот не беше успешно инсталиран , и сеа не ни препознава цедиња. :/
Ova ima zaebancii so tie lower/higher filters u registrite ali go imam probano ova i znae da go opravi uspesno....samo toa Repair CD/DVD Missing/Not Working ke go selektiras i klik na start, restartiraj i vidi dali ima promena

Зошто на Самсунг апп сторе кога ја оклучувам ми е како закочена и не сака да се менат програмите односно да разлистуваш што програми нуди(зборувам за ТВ).

Која е најниската графичка за да можам да ја играм GTA IV ? Мислам на графичка која е доволна за да можи да се игра..

Која е најниската графичка за да можам да ја играм GTA IV ? Мислам на графичка која е доволна за да можи да се игра..

Кажи првен што компјутер имаш па после ке ти кажам што графичка ти треба

Кажи првен што компјутер имаш па после ке ти кажам што графичка ти треба

Во моментов имам shit компјутер, но ќе купувам нов па прашувам да знам кој да го купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom