Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На овој му се ставаат по потреба еден од десете пинови што оди со нив, во суштина истата работа ја врши само ете јас универзален не би земал за мојот лаптоп.Би го купил оној од ибеј за помалку од 1000 ден. Од Англија нарачките побргу стигаат за разлика од Кина.
Дечки, го однесов лаптопот во Сет, го вратија за 3 (ТРИ) дена со тоа што на сервисниот лист пишува дека смениле цела матична (колку се за верување не знам). Како и да е, сега лаптопот мака нема. Супер сум задоволен од Сет, испаднаа професионалци до крај и од сега ја знам фирмата за ИТ купување натаму...
Дечки, го однесов лаптопот во Сет, го вратија за 3 (ТРИ) дена со тоа што на сервисниот лист пишува дека смениле цела матична (колку се за верување не знам). Како и да е, сега лаптопот мака нема. Супер сум задоволен од Сет, испаднаа професионалци до крај и од сега ја знам фирмата за ИТ купување натаму...
Или напојувањето те дупи или рамот. Пробај извади ги рам плочките и дувни прашина да не има на нив или на конекторите. Ако пак те дупи тогаш пробај друго напојување.
Најверојатно е процесорот. Еден роднина го извади процесорот го приклучи и не свиреше, кога го стави пак пак почна да свири.
Иначе процесорот е Intel Celeron D, дали може да го заменам со Pentium или Core 2? Иначе матичната е Foxconn.
Ми се истури сок на лап топ во делот кај што е тастатурата,работеше 20 секунди и се исклучи.После ова одкако се исуши,не се уклучува.Ако може некој да ми каже свое мислење што е изгорено?
Благодарам многу,ќе го однесам на сервис,па ако не се исплаќа,нов.Обично гори скоро се мене еднаш ми се истури кафе на лаптоп тошиба го отворив цела плоча беше изгорена сменив неколку делчиња кој мислев дека се изгорени ама ништо и на крај заврши за делови
Благодарам многу,ќе го однесам на сервис,па ако не се исплаќа,нов.
Одма го исклучив од струја и ја извадив батеријата,ама веќе беше исклучен,сепак ќе го однесам,само сакав да се информирам,зошто во сервис се можат да ми кажат,не се разбирам многу.Однеси го може ке го вратат во живот одма кога ти се истурила течноста си требал одма да го исклучиш од струја и да ја извадиш батеријата ма да и тоа не е некоја гаранција можеш да замислиш колку споеви има внтре направено![]()