Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ne be toj Phenom ovoj :) AMD Phenom II X6 1100T 3.30GHz 3MB L2 Cache and 6MB L3 Cache, Socket AM3, 125W, BOX Retail, Black Edition 12983 den. Koga veke zimas AMD barem go zemas najdobroto i koj saka neka rece poinaku vo SET go ima :)

Тогаш ако фрла толку пари повеќе му се исплати да земе i5-2500 :)

Иначе, да не знае некој кога ќе ги донесат K моделите кај нас? Стварно заебаваат, стигнаа и плочи со B3 ревизија а уште ги нема K моделите :uvo:

а помеѓу ASUS GTX 460 и HD 6850 која е подобра графичка? :)

--- надополнето ---

ми нудат GTX460 за 8000 денари.. сеа незнам дали да ја земам GTX или да си купам на ново HD 6850

а помеѓу ASUS GTX 460 и HD 6850 која е подобра графичка? :)

--- надополнето ---

ми нудат GTX460 за 8000 денари.. сеа незнам дали да ја земам GTX или да си купам на ново HD 6850

Тука се некаде и двете графички. Која верзија ти ја нудат? 768МБ или 1ГБ?

Некој ако може да ми каже колку би можел да ја продадам следнава конфигурација

Интел Пентиум 4 1.7
1 гигабајт рам + 512мб
Џифорс FX 5500
80 гб хард диск
ЦРТ монитор 17 Самсунг.

1GB ми ја нудат за 8000 денари, 4 месецо користена со 3 години гаранција

Па штознам, добра понуда е. Осигурај се да не е оштетена или слично. Ако се е во ред, земи ја.

Некој ако може да ми каже колку би можел да ја продадам следнава конфигурација

Интел Пентиум 4 1.7
1 гигабајт рам + 512мб
Џифорс FX 5500
80 гб хард диск
ЦРТ монитор 17 Самсунг.

4к-4500 ден. Без монитор 2к.

Gledam ima sata III HDD e sea dali moze da se povrze na obicen sata konektor i dali ke funkcionira na maticna sto do sega koristela sata II HDD? na primer ovoj HDD HDD 1TB WesternDigital 7200rpm 64MB Cache SATA-3 Caviar Black WD1002FAEX dali ke funkionira so mojata maticna ploca

Gledam ima sata III HDD e sea dali moze da se povrze na obicen sata konektor i dali ke funkcionira na maticna sto do sega koristela sata II HDD? na primer ovoj HDD HDD 1TB WesternDigital 7200rpm 64MB Cache SATA-3 Caviar Black WD1002FAEX dali ke funkionira so mojata maticna ploca

DA .... KE RABOTI I NEMA DA ZGRESIS AKO GO ZEMES TOJ HARD

Имам еден проблем ко ке стам USB во компијутеров мониторов станува црн едно 2-3 пати со ред.
Шо да е проблемот???

so WD retko se gresi pogotovo so black serijata ne mi interesiraat performansi kolku sto mi treba relijabilnost :) zosto zivotot planiram da si go stavam na toj hard... xD

Pa ne bi rekol bas deka WD to se nesto mnogu dobri vo odnos na stabilnost bucava i kvalitet .... wd napravija mnogu golemi propusti i problemi so nekoi verzii na nivnite hardovi.... ama kako i da e Black serijata im e najdobra i nema da ima problem so sigurnost ...... ako pravime muabet za kvalitet,stabilnost i ostali raboti ti prepuracuvam Samsung F3 poeftin e posto e posrpot za razlika od Black serijata na WD ama se dosta kvalitetni tivki i tako dalje

Земав ХДД го поврзав на, според биосот 6-от сата конектор(ваљда).
ГО пуштив PC-во, го прочита и кажа дека е снимен и спремен за употреба.
Во My Computer не ми го покажува HDD-во. Зошто?
Во биос гледав, и се е во ред, како што е наместен стариот HDD, така е новиов.
4-5x Auto, Disable, ENable(вакви се опциите). Единствената разлика е конекторот. Стариот е во 1-от, а новиов у 6-от сата конектор.

Земав ХДД го поврзав на, според биосот 6-от сата конектор(ваљда).
ГО пуштив PC-во, го прочита и кажа дека е снимен и спремен за употреба.
Во My Computer не ми го покажува HDD-во. Зошто?
Во биос гледав, и се е во ред, како што е наместен стариот HDD, така е новиов.
4-5x Auto, Disable, ENable(вакви се опциите). Единствената разлика е конекторот. Стариот е во 1-от, а новиов у 6-от сата конектор.
kakov OS koristis ako e Win7 idi vo Start/search/computer menagement/storage/disk menagement... ke fo nadjdes koj ti e format bukva ke mu stavis i ke ti go najde kako USB :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom