Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исчуре HDD на лаптопот, сакам да си порачам од USA. Дали ќе е компатибилен купениoт таму, кога ќе го наместам на на моето HP купено во Скопје.
Btw, Western Digital или Seagate?
Pls help!
Имам напојување PSU 650W Gembird PSU8X-Real Power,PFC,Silent,2*Fan и кога ке го исклучам компјутерот пак нешто си зуи тивко ама нервира ако знае некој нека каже зошто прави така!
Имам напојување PSU 650W Gembird PSU8X-Real Power,PFC,Silent,2*Fan и кога ке го исклучам компјутерот пак нешто си зуи тивко ама нервира ако знае некој нека каже зошто прави така! И дали може да се оправи некако?
Па ново е пред еден месец е купено, ама онака додека си работи компјутерот нема никаков проблем, ни бучи многу ама кога ке го исклучам само така како да пишти или зуи тивко ама се приметува, затоа ме нервира а онака супер си работи!Ново, квалитетно напојување.
Па ново е пред еден месец е купено, ама онака додека си работи компјутерот нема никаков проблем, ни бучи многу ама кога ке го исклучам само така како да пишти или зуи тивко ама се приметува, затоа ме нервира а онака супер си работи!
Ок, фала на одговорот!Гембирд (и Делукс) не чинат, не се ставаат на машини подобри од офис ПЦ-ја. Само CM, Corsair, Spire и Chieftech. Прочитај го постот на Sephiroth уште еднаш.
Како да нарежам iso фајл од 7 гига на 2 двд цедиња?