Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Вирус,ХДД на умирање,,процесор на умирање.

епа верувам дека си во право зашто и јас го мислев истото. Е сега дали знае некој од каде да ги земам нови следниве делови :

Процесор - Pentium 4 3.06GHz, 512KB, 533MHz FSB, Socket 478
Хард Диск - HDD 160GB Excelstor 7200 8MB IDE

Дајте помош бе =( ДВД ромот не ми чита ЦД (не го покажува воопшто) ... и Пцво ми се пали мнооооооооогу споро ... (нов ПЦ) ... Итно е.

Ако може да прашам нешто..Зашто секад коа играм нешто ми се појавува плав екран...Не ми е јасно само коа играм нешто само тогаш ми се појавува..Знае ли некој до што е проблемов..?

Врти две инстанци на orthos некое време, па види што ќе ти јави.Потоа врти Furmark некое време, па исто види што ќе се случи.
99% мислам дека е до графичката.

Ај ке видам деновиве ке напраам уште еден тест...Но поентава е што на одредени игри ми се појавува плав екран.. На пример коа играм гта или тракманиа...

Ај ке видам деновиве ке напраам уште еден тест...Но поентава е што на одредени игри ми се појавува плав екран.. На пример коа играм гта или тракманиа...

Плавиот екран на смрта такозвани Blue Screen Of Death :)
Проблем ти е со графичката картичка :pipi: Сигурен сум 100 % ... Истото кај братучет ми се појавуваше ... но провери исчисти намести ја поубаво ... проби некако :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom