Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Вирус,ХДД на умирање,,процесор на умирање.

епа верувам дека си во право зашто и јас го мислев истото. Е сега дали знае некој од каде да ги земам нови следниве делови :

Процесор - Pentium 4 3.06GHz, 512KB, 533MHz FSB, Socket 478
Хард Диск - HDD 160GB Excelstor 7200 8MB IDE

Дајте помош бе =( ДВД ромот не ми чита ЦД (не го покажува воопшто) ... и Пцво ми се пали мнооооооооогу споро ... (нов ПЦ) ... Итно е.

Ако може да прашам нешто..Зашто секад коа играм нешто ми се појавува плав екран...Не ми е јасно само коа играм нешто само тогаш ми се појавува..Знае ли некој до што е проблемов..?

Имам 4 гига рам..На memtest помина за еден саат...

Врти две инстанци на orthos некое време, па види што ќе ти јави.Потоа врти Furmark некое време, па исто види што ќе се случи.
99% мислам дека е до графичката.

Ај ке видам деновиве ке напраам уште еден тест...Но поентава е што на одредени игри ми се појавува плав екран.. На пример коа играм гта или тракманиа...

Ај ке видам деновиве ке напраам уште еден тест...Но поентава е што на одредени игри ми се појавува плав екран.. На пример коа играм гта или тракманиа...

Плавиот екран на смрта такозвани Blue Screen Of Death :)
Проблем ти е со графичката картичка :pipi: Сигурен сум 100 % ... Истото кај братучет ми се појавуваше ... но провери исчисти намести ја поубаво ... проби некако :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom