Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Треба во биос да наместиш Hard Disk Boot Priority да ти биде тој 160гб.Некаде во Advanced опциите би требало да е.Не заборави да направиш Save and exit. :smir:

Пробај во биосот смени ги First boot device,местата им ги смени

bios4.jpg

На ова мислев.

Треба во биос да наместиш Hard Disk Boot Priority да ти биде тој 160гб.Некаде во Advanced опциите би требало да е.Не заборави да направиш Save and exit. :smir:

Пробај во биосот смени ги First boot device,местата им ги смени

Ако се однесуваше ова за мене...

Неможе, хдд од 160 е наместен како 3 бот дивајс и неможе да се промени :tapp:. Не го правам прв пат ова па да незнам да се снајдам...

Asus X59SR-AP080

CPU: Intel Core Duo T3200 2.0GHz
RAM: 3GB DDR2 667MHz
HDD: 250 GB
GPU: ATi Radeon HD3470 512VRAM
DVD-RW; WiFi; web camera; bluetooth;card reader

Acer Expire 5630

CPU: Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz
RAM: 2GB DDR2 667MHz
HDD: 320 GB
GPU: Intel GMA 4500 M
DVD-RW; WiFi; web camera; bluetooth;card reader

Koj e podobar???

момци...иам едно прашање за сите...ми треба ваше мислење...дали логика или искуство...не е битно...

иам матична AsRock 775dual-880pro. моментално ја користам баш оваа графичка http://www.bfgtech.com/bfgr6600gtoc.aspx , ама сакам да ја мењам за нешо појако. е сеа...глеам у анхоч има Sapphire ATI Radeon HD 3650 512MB DDR2 AGP. е сеа...прашањето ми е...дали оваа графичка би била компатибилна со матичната?:toe:

Твојата матична е некој чуден хибрид, има и PCI Express и AGP слот.Значи можеш да размислиш за Radeon 4650 или за 4670 графичка.

Твојата матична е некој чуден хибрид, има и PCI Express и AGP слот.Значи можеш да размислиш за Radeon 4650 или за 4670 графичка.

убаво викаш...чуден хибрид...работава е шо на PCI X не поддржува многу модели... па затоа викам на AGP да барам... http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=775Dual-880Pro&s=775&c=VGA ... па и тоа ми е дилемата...дали таква графичка би фатило?

Најдобро оди во Анхоч и на лице место нека вградат 4650 или 4670 и види дали воопшто ќе работи.Така ќе знаеш на што си.

Еден другар сака да си купи нашина.
Прашувам дали е добра оваа машина :tapp:
Матичната е згрешена. Оваа е J&W-RX770
А која е подобра матична: J&W-RX770 или Gigabyte GA-M52S-S3p ??

Aко му е за игри, тогаш не.

Некој да ми каже од каде да земам s478 процесор, и да ми предложи некој процесор.

Па мислам дека појака графичка ке треба, па и можеби ако има со куад процесор.. поззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom