Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе заборавев за малку
okay, here:

1) 2X2GB will come to a lower price than a 4X1GB

2)4X1 GB is slower than a 2X2GB, the CPU has to process 4 sticks of RAM compared to 2 sticks

3) if you both have 4 GB at 1333Mhz on a High end pc game the 4X1 will be slower but wont make much diffference

LOL :pos:

...but wont make much diffference

прати го тој дел

...but wont make much diffference

прати го тој дел

Вака човечки гледано, нема никаква разлика да направи, ама ТЕОРЕТСКИ (таму во милисекунди и што ги знам) има разлика :)

знае ли некој дали може и како да направам кога сидувам ја да одберам на кој да сидувам,на пример од 5 личера ја да направам да давам само на еден и после он да дели понатака

Имам еден проблем:
Windowsот не ми се подига. И решив ќе му направам формат на компјутерот. Кога ќе почне со бутабилно инсталирање на Windowsот инсталацијата престанува и ми покажува одреден ерор (ерор 7 или 14). Мислев дека проблемот е до cdто, пробав со друго и повторно истиот проблем.

Јас мислам дека проблемот е од Хардверска природа,вие?

Имам еден проблем:
Windowsот не ми се подига. И решив ќе му направам формат на компјутерот. Кога ќе почне со бутабилно инсталирање на Windowsот инсталацијата престанува и ми покажува одреден ерор (ерор 7 или 14). Мислев дека проблемот е до cdто, пробав со друго и повторно истиот проблем.

Јас мислам дека проблемот е од Хардверска природа,вие?

Да сликаш со мобилен или нешо, да видиме? :)
Инаку проблемов хардверски ќе да е.

Да сликаш со мобилен или нешо, да видиме? :)
Инаку проблемов хардверски ќе да е.

Абе не знам дали има потреба од сликање, само што почнува инсталирањето (а до форматирањето воопшто не ни стигнува), застанува и вика дека не може да продолжи понатаму, и освен Esc за излез немам друга опција.

Можно е да е хардот?

Абе не знам дали има потреба од сликање, само што почнува инсталирањето (а до форматирањето воопшто не ни стигнува), застанува и вика дека не може да продолжи понатаму, и освен Esc за излез немам друга опција.

Можно е да е хардот?

По логика, би требало да каже што нечини, што неможе да направи, а не да пише ERROR 14.

Ако имаш друг хард диск, било каков, пробај на него, види дали исто ќе биде.

толку нема некој што повеќе се разбира за utorrent ,зашто стварно ми треба да го направам тоа зашо сидувам една работа и ми се закачиле некој безвезе ни делат ни нишо

толку нема некој што повеќе се разбира за utorrent ,зашто стварно ми треба да го направам тоа зашо сидувам една работа и ми се закачиле некој безвезе ни делат ни нишо

Јас мислам, ама не сум сигурен, дека не можеш селективно да сидуваш.

еиии само да не е така зашто ке се скапам од сидување...ај може некој знае некое чаре

Gembird CAM66U

zdravo, ja sum nov tuka taka da prvo ke ve poz site!
vaka iam problem so kamerava Gembird CAM66U! se ke se instalira, prvo setup-ot pa posle drajverite(ili obratno) ke ja prepoznae pc-to, ama ne saka slika da mi dade, koa ke go otvoram toj programot VMICROCAMVMC323 mi dava bela slika samo! instalirav i k-lite codec pak ne saka.
mi rabotese kamerata, go formatirav pc-to, posle pak ja instalirav (pak neso zezase ama nekako proraboti) i do pred edna nedela...nz so mi tekna ja uninstalirav (nz so me terase) i sea ne saka da se pokaze slika! probuvav milon pati ama pak ne saka...
ako imal nekoj vakov problem moze pomos kako da go resam, zs stvarno mi e potrebna!
fala odnapred
pozz

проба со system restore ? врати го назад windowsot до пред да ја unistaliras. Види можда тоа ќе ти помогне:kafe:

проба со system restore ? врати го назад windowsot до пред да ја unistaliras. Види можда тоа ќе ти помогне:kafe:

ej dikivest fala mnogu, mi uspea raboti sea....iskreno ne mi ni tekna za toa...ako ne sakase uste sea da proraboti formatot ne mu begase:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom