Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Прашав на друг подфорум ама ме препратија овде :D
Зашто одвреме навреме ми замрзнува компјутерот тотално...ниту глушецот не мрда и мора дасе рестартира...

Прашав на друг подфорум ама ме препратија овде :D
Зашто одвреме навреме ми замрзнува компјутерот тотално...ниту глушецот не мрда и мора дасе рестартира...

Меморија, хард, или прегревање.

Каде можам да најдам тонер у Скопјево за Samsung scx-4623F ?
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=381&pid=34104

Само подобро однеси го оригиналниот тонер во РиверСофт, 400 денари е полнење за тој модел а и поубаво принта со него отколку со компатибилниов.

Е сега ако не си го полнел и му е прво полнење, ќе мора да платиш плус мислам беше 700 денари за ставање кастом фирмвер на принтерот.

Потребно ми е разјаснување околу рам меморијата.
Имам 2 гб рам во компјутерот, а во заграда пишува 1,75 GB usable..
Сигурно некаков проблем со рамот. Дали постои решение за ова?

Потребно ми е разјаснување околу рам меморијата.
Имам 2 гб рам во компјутерот, а во заграда пишува 1,75 GB usable..
Сигурно некаков проблем со рамот. Дали постои решение за ова?

Најверојатно имаш графичка на матичната плоча која нема сопствена меморија и користи од рамот.. :)

Нов Дел лаптоп со Виндовс 8, не може да се разбуди од sleep mode. Кога ќе го отворам само црн екран има.

Дали е може поевтин 24" ТВ да се користи како монитор за комп? Компјутерот ќе се користи за играње игри

Последно уредено:
Колку е безбедно на елекричен приклучок за лаптоп, од Швајцарија, (type j electrical socket) да го издавам пинот за приземјувањето?
Sans-164-2-standard-640.jpg

ако знае некој да ме оправи значи вака на лап топот ми се ротираше камерата и сега наопаку снима како може да ја вратам во нормала ?

ако знае некој да ме оправи значи вака на лап топот ми се ротираше камерата и сега наопаку снима како може да ја вратам во нормала ?
Еден мој пријател го имаше истиот проблем со неговиот лаптоп, го однесе кај еден друг мој пријател на поправка, овој вториот се' проба софтверски да го реши проблемот (драјвери, програми итн.), и никако не бидна работата, па на крајот виде-не виде го отвори лаптопот и камерата ја сврте наопаку т.е. обратно од фабрички поставената позиција и после тоа камерата си снимаше супер, баш како што треба!:D:D Само не се сеќавам што марка беше лаптопот!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom