Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako mozam da vidam dali maticnata mi podrzava dual core procesor
Колку степени е нормална температура на процесор и графичка на лап топ? т.е над колку степени да се внимава да не надмине
Јас како шо знам на кажи речи на секој процесор е направено кога ќе дојде на 60 степени да се рестартира компјутерот автоматски , може до повеќе ама ризично е да не рикнеМене најчесто температурата на процесорот ми е од 30-40 зависи шо работам, а на графичката некој степен повеќе.
Имам bluetooth во лаптопот и денеска еден другар требаше да ми праќа некои слики од телефонот,но мојот компјутер не го покажуваше кај него.Што треба да направам и дали има веза оти е од моб?
Не постои оптимална. Уствари постои, помеѓу 20 и 60 степени целзиусови.Оптимална е отприлика 45-50,на 60 е наместено да даде сигнал дека се загрева,а гасењето е на 65-70.
Ако не врти кулер откако ќе го стиснеш power копчето, не ти е уштекано PC-от у струјаПлус,ако некој кулер не врти додека сте во биос,не се палете дека ви се рикнати.Поновите матични подржуваат SmartFan технологија,која додека не се оптеретува процесорот и целиот компјутер,не ги пушта кулерите за да е потивок компјутерот.
Јас само би додал уште: ако си неискусен.Затоа,не препорачувам да давате совети ако мислите или не сте сигурни