Biljbilj08
1987
Пробав сликнав со Print screen и после напраив Paste во Пеинт ама џабе не се префрла во пеинт сликата незнам зоштоСликај си со print screen .. и после ке одиш во paint и ке направиш paste после зачувај ја сликата каде сакаш.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробав сликнав со Print screen и после напраив Paste во Пеинт ама џабе не се префрла во пеинт сликата незнам зоштоСликај си со print screen .. и после ке одиш во paint и ке направиш paste после зачувај ја сликата каде сакаш.![]()
А вториот да го земам, ако нема од овој првиот?Добар е овој првиов !
Првиов дефинитивно ! вториов е послаб а поскап ..А вториот да го земам, ако нема од овој првиот?
Затоа што од денес е 50% акција, ама само 2 има од првиот и 3 од вториот. Сега планирам да идам, можда веќе се продадени...
Вака дечки...Имам Делукс куќиште и сега сакам да го отворам.Ги одштрафив навоите од левата страна кога се гледа кон куќиштето однапред и сега не можам да го извадам тој плех.Не ми е јасно да не има уште некој навој некаде скриен или треба да посилно да завлечам?Ве молам за помош!
Благодрам однапред!
Да, приоритет ми е. Ама викам ако нема од тој, вреди ли да се земе другиов, кој има оригинал Windows 7 на него? Затоа е поскап.Првиов дефинитивно ! вториов е послаб а поскап ..
Види разгледај и други конфугурации по други продавници .. а со што windows e првиов ?Да, приоритет ми е. Ама викам ако нема од тој, вреди ли да се земе другиов, кој има оригинал Windows 7 на него? Затоа е поскап.
Немаше ништо тој инсталиран на него.Види разгледај и други конфугурации по други продавници .. а со што windows e првиов ?
За тие пари можеш и на ново да склопиш нешто ко што ти пиша Psyside, компјутер кон за понатака ќе му смениш процесор/графика и ќе тера доста. Или еве ти и некоја конфигурација од мебиус за 240 евра (мада процесорот и хардот од сет ти се боље ако се таа цена). Се имаш овде само некоја кутија да му дадеш се наоѓаат и по 200-300 денари или стара ако ти се наоѓа по дома и DVD незнам дали имаш.Немаше ништо тој инсталиран на него.
Нема везе, очекивано беа распродадени. Ќе се чека друга прилика![]()
Прво.... види дали вентилаторот во напојувањето врти!
Второ.... да пробаш да го зачистиш.... одвнатре!
Трето... во собата колку е температурата?
Четврто... врз компјутерот, кај напојувањето тури нешто метално... потешко..по можност наребрено....![]()
Вентилаторот е ок, за прашина има само нзм како да го зачистам одвнатре :/
Собната температура е прилично висока бидејќи преку ден од 3 страни сонцето е грее... дури и кога другари ќе дојдет во мојата соба ми викет како е можно да е олку топло... како мислиш да турам нешто метално? :/
Пробав сликнав со Print screen и после напраив Paste во Пеинт ама џабе не се префрла во пеинт сликата незнам зошто