Првиот земај го ! не знам како вториот послаб а поскаб да е ..Овие обични игри, кои не бараат компјутер од НАСА, како ГТА, Кантер страјк, Фифа,...не игра друго брат ми.
1024х768 резолуција.
GTA IV бара од NASAОвие обични игри, кои не бараат компјутер од НАСА, како ГТА, Кантер страјк, Фифа,...не игра друго брат ми.
1024х768 резолуција.
San Andreas бара обична кантаGTA IV бара од NASA
пробав го извадив од штекер ама вкомп ми беше приклучен и пак истото го даваше.ГО исклучив комп. така приклучен на полнач , п а го ппуштив и си тргна незнам која е финтаваИзвади го скроз кабелот, и од штетек и од лаптопт, и стави го пак убаво....
Да пробаш да смениш напојување?Дечки ми требит помош околу температурата. Ако играм преку ден игри, после 15 мин. играње компјутерот ми се исклучува, а над напојувањето можеш јајце да испржиш од што е ВРЕЛО -.- Мислев дека е тоа до графичката бидејќи ми беше на 10 % Fan Speed, но сега е на 60 % Fan Speed и температурата не оди над 45 степени, а PC-то пак ми се исклучува :/ Што совет би ми дале?!
Прво.... види дали вентилаторот во напојувањето врти!Дечки ми требит помош околу температурата. Ако играм преку ден игри, после 15 мин. играње компјутерот ми се исклучува, а над напојувањето можеш јајце да испржиш од што е ВРЕЛО -.- Мислев дека е тоа до графичката бидејќи ми беше на 10 % Fan Speed, но сега е на 60 % Fan Speed и температурата не оди над 45 степени, а PC-то пак ми се исклучува :/ Што совет би ми дале?!
Сликај си со print screen .. и после ке одиш во paint и ке направиш paste после зачувај ја сликата каде сакаш.Може некој да ми каже каде да ја најдам сликата кога ке сликнам нешто од компјутер, на пример имам некој текст на Word и стискам F5 и се слика текстот и каде потоа да ја најдам јас сликата?