Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
МИ ТРЕБА ЕДЕН link КАЈ СТО МОЦАМ ИГРИ ДА СНИМНАМ ОД ИНТЕРНЕТ.СНАЕ ЛИ НЕКОЈ ЕДНА МАКЕДОНСКА link ??? ОД МАКЕДОНСКА СТРАНИЦА ДА СНИМНАМ. АМА МАКЕДОНСКА ДА Е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ

МИ ТРЕБА ЕДЕН link КАЈ СТО МОЦАМ ИГРИ ДА СНИМНАМ ОД ИНТЕРНЕТ.СНАЕ ЛИ НЕКОЈ ЕДНА МАКЕДОНСКА link ??? ОД МАКЕДОНСКА СТРАНИЦА ДА СНИМНАМ. АМА МАКЕДОНСКА ДА Е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ

Торенти бато :helou:
А ако толку сакаш СТРАНИ да се, види по тоа македонските варез сајтови може ќе најдеш нешто

10 ГИГА БАЈТИ ОН НЕТ СО 4 МБ БРЗИНА ПА КОМЈУТЕРОТ НЕ Е ДО ТОЛКУ ЛОШ

и ЗОШТО КОГА ДРУГАРИ ГО СТАВААТ СЕРВЕРОТ НЕ ИМ ГО ПОКАЖУВА ВО ОМИЛЕНИ? пОМОШ

Не го покажува во омилени дека имаш ОННЕТ а со тоа автоматски и динамичка ИП адреса. Така да ти секогаш кога се конектираш на интернет и правиш сервер, адресата е различна. Затоа неможе серверот да биде во favorites :wink:

А за конекција, не е битен download туку најбитен е UPLOAD колку ти е, за да можеш да правиш сервер.

Ме интересира колку треба да ти е upload-от за да можеш да направиш солиден сервер над 40 лаг да има ако знаеш ?

Ме интересира колку треба да ти е upload-от за да можеш да направиш солиден сервер над 40 лаг да има ако знаеш ?

Еве јас ќе ти одговорам :) Аплоадот кај мене е 768 кбпс па играме 10ина другари без проблем. Лаг 50-60

Еве јас ќе ти одговорам :) Аплоадот кај мене е 768 кбпс па играме 10ина другари без проблем. Лаг 50-60

Кај мериш колку ти е брзината, ако мериш на спид тест значи ќе можам и јас да направам добар сервер скоро 1000 kb/s ми е уплоадот.

од штип беше така ли ?

Ме ареса там интернето :)

Да да Штип. Абе добар е адслов, само на моменти заебава работа :)

Кај мериш колку ти е брзината, ако мериш на спид тест значи ќе можам и јас да направам добар сервер скоро 1000 kb/s ми е уплоадот.

Батали спидтест :wink:

Имам проблем со сХе-то .. го форматирав компјутерот предходно се си работеше океј средив се ова она кантер инсталирав инсталирав и схе и пробувам да го уклучам ми вика Access Denied Please Run this program "as Administrator" ова ми го вика Администратор сум...ова ми го прави на виста..ако може што е можно побрзо да ми кажете .. однапред фала

пробај да инсталираш хп,мене преку хп до сега не ми се јавил ваков проблем најверовтно е до тоа.

Имам проблем со сХе-то .. го форматирав компјутерот предходно се си работеше океј средив се ова она кантер инсталирав инсталирав и схе и пробувам да го уклучам ми вика Access Denied Please Run this program "as Administrator" ова ми го вика Администратор сум...ова ми го прави на виста..ако може што е можно побрзо да ми кажете .. однапред фала

имам и јас виста и на мене исто ми покажува, му давам Run As Administrator и играм

имам и јас виста и на мене исто ми покажува, му давам Run As Administrator и играм

решив готово .. фалаа :helou:

жити бога што е работава незнам вчера добив бан на еден српски сервер и неможам да влезам на ниеден сервер едино на cw серверите и уште некој другото не ми дава ме конектира и ме дисконектира и ми дава reason : banovan si na ovom serverom .. хелп ??

решив готово .. фалаа :helou:

жити бога што е работава незнам вчера добив бан на еден српски сервер и неможам да влезам на ниеден сервер едино на cw серверите и уште некој другото не ми дава ме конектира и ме дисконектира и ми дава reason : banovan si na ovom serverom .. хелп ??

Па те банирале парментно и ќе неможеш веќе да влезеш на тие сервери ако не ти дадат унбан (одбанираат) затоа земи си други IP адреси од други сервери и пукај :wink:

ама на тој што ме банираа е српски ја неможам да влезам на максадсл се чудам како ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom