Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.918
- Поени од реакции
- 1.589
друг GUi си симнав иди на фпсбанана и побарај си што ти се свиѓа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читај :helou:
Многу линкови од темата не работат,малку подобро објаснување ке може?
Ајде подобро објаснување...
Значи вака, прво го download-ираш ова (hldsupdatetool.exe).
Откако ќе ја симнеш и инсталираш програмава, ќе ти се појави еден фолдер C:\Program Files\VALVE\HLServer. Следно отвараш start > run > cmd. Овде пишуваш cd C:\Program Files\Valve\HLServer, а потоа внеси ја и оваа команда HldsUpdateTool.exe -command update -game cstrike -dir Почекај едно 20ина минути и инсталацијата ќе заврши. Следно што ти треба за да работи серверот е nonsteam v21 patch-от. Симни го, инсталирај во фолдерот каде што се наоѓа кантер страјк. Откако ќе го сториш сево ова, преминуваш кон креирање на серверот. Пронајди ја апликацијата hlds.exe, стартувај ја и конфигурирај го серверот како што сакаш ( во смисла на мапи, времетраење на рунда и слично ). На крај ти останува уште да ја посетиш адресата www.whatismyip.com да видеш која е твојата ИП и да ја дадеш на твоите другари притоа додавајќи ја и портата на која си го креирал серверот. ПРИМЕР: 62.162.32.5:27015
Тоа е се, ако има нешто нејасно прашај :wink:
Другар добро објаснето,а си го пробал ти ова?
Јес анд ит воркс :wink:
другар еве ова го направив,и сеа чекам ,и незнам кога ке се инсталира како ќе знам кога завршилоај подучиме малце ? Чд![]()
Другар НЕ Ghldsupdate... туку Hldsupdate
Извини моја грешка е поправив и сеа да чекам,а кој е пасвордот на пачот,го симнав пасворд ми бара за да можам да го отпакувам ?
Е незнам тоа, јас го најдов на рапид и го ставив. Почекај 10ина минути, ќе аплодирам еден од мојот компјутер па ќе ти го пратам