- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 0
МИ ТРЕБА ЕДЕН link КАЈ СТО МОЦАМ ИГРИ ДА СНИМНАМ ОД ИНТЕРНЕТ.СНАЕ ЛИ НЕКОЈ ЕДНА МАКЕДОНСКА link ??? ОД МАКЕДОНСКА СТРАНИЦА ДА СНИМНАМ. АМА МАКЕДОНСКА ДА Е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако незнаеш да му одговриш , тогаш не пишувај глупости.:uvo:^ lol :pos2::pos2:![]()
МИ ТРЕБА ЕДЕН link КАЈ СТО МОЦАМ ИГРИ ДА СНИМНАМ ОД ИНТЕРНЕТ.СНАЕ ЛИ НЕКОЈ ЕДНА МАКЕДОНСКА link ??? ОД МАКЕДОНСКА СТРАНИЦА ДА СНИМНАМ. АМА МАКЕДОНСКА ДА Е. ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР.POZZ
10 ГИГА БАЈТИ ОН НЕТ СО 4 МБ БРЗИНА ПА КОМЈУТЕРОТ НЕ Е ДО ТОЛКУ ЛОШ
и ЗОШТО КОГА ДРУГАРИ ГО СТАВААТ СЕРВЕРОТ НЕ ИМ ГО ПОКАЖУВА ВО ОМИЛЕНИ? пОМОШ
А за конекција, не е битен download туку најбитен е UPLOAD колку ти е, за да можеш да правиш сервер.
Ме интересира колку треба да ти е upload-от за да можеш да направиш солиден сервер над 40 лаг да има ако знаеш ?
Еве јас ќе ти одговорамАплоадот кај мене е 768 кбпс па играме 10ина другари без проблем. Лаг 50-60
Еве јас ќе ти одговорамАплоадот кај мене е 768 кбпс па играме 10ина другари без проблем. Лаг 50-60
Имам проблем со сХе-то .. го форматирав компјутерот предходно се си работеше океј средив се ова она кантер инсталирав инсталирав и схе и пробувам да го уклучам ми вика Access Denied Please Run this program "as Administrator" ова ми го вика Администратор сум...ова ми го прави на виста..ако може што е можно побрзо да ми кажете .. однапред фала
имам и јас виста и на мене исто ми покажува, му давам Run As Administrator и играм
решив готово .. фалаа :helou:
жити бога што е работава незнам вчера добив бан на еден српски сервер и неможам да влезам на ниеден сервер едино на cw серверите и уште некој другото не ми дава ме конектира и ме дисконектира и ми дава reason : banovan si na ovom serverom .. хелп ??