Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако правиш како што ти напишав ќе се направи. За секој случај стави еден скриншот овде

Еве братче
30rpv6r.jpg
ај види дали е се во ред ?

Не е во ред затоа што не ја следиш процедурата. Во цмд прво се пишува cd C:\Program Files\Valve\HLServer, па потоа HldsUpdateTool.exe -command update -game cstrike -dir :toe:

Пишав се како што ми кажа,прво одам отварам фолдерот каде што е снимено програмчето,потоа идам на него се отвара како бач и сакам да пишам како што ми кажа али не сака ЧС Помоч извини што те измучив

Пишав се како што ми кажа,прво одам отварам фолдерот каде што е снимено програмчето,потоа идам на него се отвара како бач и сакам да пишам како што ми кажа али не сака ЧС Помоч извини што те измучив

Прочитај го мојот пост погоре.

Штом несака да се отвори, значи нешто е проблемот со апдјеттул-от Пробај со ова. Еве со слики како треба да иде

Штом несака да се отвори, значи нешто е проблемот со апдјеттул-от Пробај со ова. Еве со слики како треба да иде

Направив братче ,али сепак фала,братче сеа цело време е уклучен серверот ,или кога јас ќе го пуштам преку ова ,тогаш може да се игра или цело време може да се игра на него ??

Направив братче ,али сепак фала,братче сеа цело време е уклучен серверот ,или кога јас ќе го пуштам преку ова ,тогаш може да се игра или цело време може да се игра на него ??

Here's the answer :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
направив сервер мој и сеа се пуштакм игра се и по неколку секунди ке ми зсецне и пак времето се врака за тие секунди што може да му биде помош

Другар, имаш добри перформанси и добра конекција за сервер? Онака да прашам? :wink:

10 ГИГА БАЈТИ ОН НЕТ СО 4 МБ БРЗИНА ПА КОМЈУТЕРОТ НЕ Е ДО ТОЛКУ ЛОШ

и ЗОШТО КОГА ДРУГАРИ ГО СТАВААТ СЕРВЕРОТ НЕ ИМ ГО ПОКАЖУВА ВО ОМИЛЕНИ? пОМОШ

10 ГИГА БАЈТИ ОН НЕТ СО 4 МБ БРЗИНА ПА КОМЈУТЕРОТ НЕ Е ДО ТОЛКУ ЛОШ

и ЗОШТО КОГА ДРУГАРИ ГО СТАВААТ СЕРВЕРОТ НЕ ИМ ГО ПОКАЖУВА ВО ОМИЛЕНИ? пОМОШ

Tреба да си влезеш во рутерот и да си направиш PORT FORWARDINS т.е. да го отклучиш портот што го користиш за кантер (пример 27015).

А за конекција, не е битен download туку најбитен е UPLOAD колку ти е, за да можеш да правиш сервер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom