- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е фала ти многу,ова ранот уште го чекам незнам дали ке се направи ?
Ако правиш како што ти напишав ќе се направи. За секој случај стави еден скриншот овде
Еве братчеај види дали е се во ред ?![]()
Не е во ред затоа што не ја следиш процедурата. Во цмд прво се пишува cd C:\Program Files\Valve\HLServer, па потоа HldsUpdateTool.exe -command update -game cstrike -dir![]()
Пишав се како што ми кажа,прво одам отварам фолдерот каде што е снимено програмчето,потоа идам на него се отвара како бач и сакам да пишам како што ми кажа али не сака ЧС Помоч извини што те измучив
Прочитај го мојот пост погоре.
Пишав се како што ми кажа,прво одам отварам фолдерот каде што е снимено програмчето,потоа идам на него се отвара како бач и сакам да пишам како што ми кажа али не сака ЧС Помоч извини што те измучив
Штом несака да се отвори, значи нешто е проблемот со апдјеттул-от Пробај со ова. Еве со слики како треба да иде
![]()
Направив братче ,али сепак фала,братче сеа цело време е уклучен серверот ,или кога јас ќе го пуштам преку ова ,тогаш може да се игра или цело време може да се игра на него ??
10 ГИГА БАЈТИ ОН НЕТ СО 4 МБ БРЗИНА ПА КОМЈУТЕРОТ НЕ Е ДО ТОЛКУ ЛОШ
и ЗОШТО КОГА ДРУГАРИ ГО СТАВААТ СЕРВЕРОТ НЕ ИМ ГО ПОКАЖУВА ВО ОМИЛЕНИ? пОМОШ