- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Викаш ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Peer,vidov na slika za t,ke mi praTesh!? za m4aiОд каде идејата дека јас имам? Default ftw!
Која слика бе дечко си ја видел? ти кажав и пак че ти кажам, играм со default модели, само користам друго gui, но тоа не ги менува оружјата, скиновите, радарот, и другите работи.Peer,vidov na slika za t,ke mi praTesh!? za m4ai
Peer,vidov na slika za t,ke mi praTesh!? za m4ai
odi legnisi be
Installed Windows 7...
Starting sXe ...
OS Version not saported![]()
![]()
Епа, нема играње на оваа верзија од Видоус... барем за сега. Помош околу ова нема. :wink:
Мики шо да вика бе, така е ама не ни побарав помош... Само не е проблем тоа, може Windows 7 место оперативен систем да се нарече проблемативец на големо
ни кантер ни катран немоеш ништо...
Ни на VISTA не фаќа sXe :helou:
Алооо, уште не е искочен целосно 7ца, уште нема програми што се баш за 7, а не па sXe да напраат за него, ц ц ц....
Ок де бета е ... А што демек ко ке излезе целосната верзија и џам ќе свиткаат а? Ај доста офтопик... А моеш да преќутиш одколку да трескаш глупости(за болдираното).
Ок де бета е ... А што демек ко ке излезе целосната верзија и џам ќе свиткаат а? Ај доста офтопик... А моеш да преќутиш одколку да трескаш глупости(за болдираното).
што треба да симнам за да ја играм кантер онлајн?????
Како мислиш што треба да симнеш?што треба да симнам за да ја играм кантер онлајн?????