Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
moze nekoj da mi kaze kako e komandata za koga ke stisnam na primer za noz 3 na tastaturata odma da mi se pojavi nozot a ne da stiskam 3 pa plus klik ???

Koj ima skin za emka,za tamingot,parite i za energijata..moze da mi dade directen link ili da mi prati preku msn..poshto fpsbanana e :S, vishe ne se danlodira od tamu btw ne moze da se najde...! Znam deka imaat Bullet,trol,nofear,gi imam gledano na slika..:D pls GIVE ME!

moze nekoj da mi kaze kako e komandata za koga ke stisnam na primer za noz 3 na tastaturata odma da mi se pojavi nozot a ne da stiskam 3 pa plus klik ???
hud_fastwitch 1.
Koj ima skin za emka,za tamingot,parite i za energijata..moze da mi dade directen link ili da mi prati preku msn..poshto fpsbanana e :S, vishe ne se danlodira od tamu btw ne moze da se najde...! Znam deka imaat Bullet,trol,nofear,gi imam gledano na slika..:D pls GIVE ME!
Имав порано, сеа немам, а и не се сеќавам од кај ми беа.
Од каде идејата дека јас имам? Default ftw!
Токму така.:)

hud_fastswitch 1 е шифрата бе трол. напиши hud_fas.. и автоматски ке ти излезе.:wink:

Епа, нема играње на оваа верзија од Видоус... барем за сега. Помош околу ова нема. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom