Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Need help!!! Igrava mi e bez botovi a sakam da igram so botovi. Od kaj da simnam botovi, i kako da gi stavam vo kanterot

Need help!!! Igrava mi e bez botovi a sakam da igram so botovi. Od kaj da simnam botovi, i kako da gi stavam vo kanterot

Вака, по ПП ти пратив архива во која ги има потребните фајлови.Отвори го фолдерот cstrike и овде најди го фолдерот наречен dlls. Од тука копирај го zbotcz.dll и стави го во \Valve\cstrike\dlls. Следно оди во фолдерот sound, копирај ги фајловите и стави ги во \Valve\cstrike\sound. После, од фолдерот sprites копирај го фајлот shadow_circle.spr и стави го во \Valve\cstrike\sprites. Преостанатите фајлови копирај ги и стави ги во \Valve\cstrike и при копирањето доколку ти побара кликни на YES TO ALL. Тоа е :)

Вака, по ПП ти пратив архива во која ги има потребните фајлови.Отвори го фолдерот cstrike и овде најди го фолдерот наречен dlls. Од тука копирај го zbotcz.dll и стави го во \Valve\cstrike\dlls. Следно оди во фолдерот sound, копирај ги фајловите и стави ги во \Valve\cstrike\sound. После, од фолдерот sprites копирај го фајлот shadow_circle.spr и стави го во \Valve\cstrike\sprites. Преостанатите фајлови копирај ги и стави ги во \Valve\cstrike и при копирањето доколку ти побара кликни на YES TO ALL. Тоа е :)

Fala ti druze na objasnuvanje ama vo PP nemam nisto. Aj ako ne te mrzi prati mi gi uste ednas pa da probam. Vo sekoj slucaj blagodaram za pomosta :helou:

Зошто ми се рестартира ком.. од SXE INJECT на кантер ?:nesvest::nesvest::toe:

Најверојатно од схето е. И мене ми се рестартира дури и исклучува некојпат,а исто и кога пуштам камера на мсн некогаш се рестартире.Shit :nenene:

до пс-то ви е, не тропај глупости, како може од камера ад ти се рестартира и да е до схе-то ? ? ? ? ?

До sXe то е. Го ресетира пцто понекад при гаснење. Hint за повеке задоволство: Пробете го на Vista.

hi, imam eden problem na nekoi serveri, mi pisit: This server using a newer protocol (48) than your client (47). You should chech for updates to your client. ? e sega kako mozam update da mu napravam ?
aj nekoj ako znae neka pise pls ..
fl od napred

до пс-то ви е, не тропај глупости, како може од камера ад ти се рестартира и да е до схе-то ? ? ? ? ?

Se soglasuvam so hugru ne e mozno od sxe-to da ti se restartira pc to.Moze da prai sxe-to dr komplikacii a ova ne e mozno pozz:smir:

hi, imam eden problem na nekoi serveri, mi pisit: This server using a newer protocol (48) than your client (47). You should chech for updates to your client. ? e sega kako mozam update da mu napravam ?
aj nekoj ako znae neka pise pls ..
fl od napred

Ne ti cini pachot probaj so nekoj dr pach :wink:
Moe mislenje pozz:smir:

Имам проблеми со сХе со врска со антивирусната програма .. ама оти ја имам касперску антивирус ми излева на страната дали да блокирам дали да продолзам и ка одам по на тама ...се да продолзе на крајта не ми се окл. кантер ..ако мозе помош или др антивирс треба ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom