- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.180
- Поени од реакции
- 106
Јас не можам да влезам на кајгана серверите. Ми бара некој пач. Ај кој има да пушти :smir::smir::smir:
Имаш 1-2 страни поназад, постирано 121 пач. Find it.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не можам да влезам на кајгана серверите. Ми бара некој пач. Ај кој има да пушти :smir::smir::smir:
Ke mozi nekoj dami pomogne dalje??
Стискаш на копчето Advanced, одма под графитот што се наоѓа коа идеш у опции (се глеа на сликата подолу). Потоа од овие 2 го бираш второто и шибашАј ако знае некој нека помага, како кога купувам оружје да не ми се бели командите? Да ми биде како обично шо е...
Фала многу! Средив...Стискаш на копчето Advanced, одма под графитот што се наоѓа коа идеш у опции (се глеа на сликата подолу). Потоа од овие 2 го бираш второто и шибаш
![]()
:helou:
Aj ako moze help,pred da formatiram kompjuter si igrav na OpenGL (normalno) sega otkako go formatirav nemoze da mi e OpenGL...
Kagebe ima Dobra pozadina
Ако ти треба пач еве http://www.cs.kajgana.com/index.php?site=files&file=6 оди доле кај сто ти пишеDownload Counter-strike 1.6 Patch v21 now
:helou:
кој сака пач еве:
Download Counter-strike 1.6 Patch v21 now
Претиснете на тоа со зелени букви !:smir:
мислам деka e за мене, зошто пред 2-3 страници понаѕад јас тераф пач, но си најдоф.Сепаk фала.:smir:Евњ тии!!
Instaliraj novi drajveri na grafickata...
sxe shit :S
Тоа не се скинови, тоа се GUI's..
еве ви линкови за download на подобрите GUI-a според мене, а тие од fps-banana се живо срање..
CEVO GUI v3.0
MYM GUI
CPL GUI
ROCCAT GUI
Ај доста ви се :helou:
Кој од ови е најдобар според тебе и кај треба да го ставам ???:smir: