Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Koга еднаш ке го ставиш tempdecalot во фолдерот, не менувај ништо во options.

right click>properties> check read only - и ќе можеш да чепкаш во options :)

Ке направиш со DecalConverter сликата и ке ти се снима во phld.wad .(такво нешто беше).. ке ја смениш во tempdecal.wad и ке чекираш Read-Only .. и после чепкај си по опшанс..

nesto ne e vo red so mojot net ili pak so forumot pisuvam i ne pokazuva deka jas toa sum go pisal denes nego pokazuva koj pisal posleden vcera ...:D mn me buni:):toe:

nesto ne e vo red so mojot net ili pak so forumot pisuvam i ne pokazuva deka jas toa sum go pisal denes nego pokazuva koj pisal posleden vcera ...:D mn me buni:):toe:

Ништо не те разбрав. И што има ова со кантер?

тони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира :(

сеа поиШе поЧна да лагира по 140 :@ :tapp::tapp::tapp: daj napraite neso :S lele :S :( :'(

тони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира :(

сеа поиШе поЧна да лагира по 140 :@ :tapp::tapp::tapp: daj napraite neso :S lele :S :( :'(
Како што мислам ја, НЕМА ЛАГ :drk:

Исклучи мсн , LimeWire и другите и ке немаш лаг ....:helou::smir:

Zasto be taka? koga igram cs na bilo koj server cl_flushenitytypacket i na sekoja runda toa izleva ke go ebam.. :icon_conf Javuvam se na KabelNet da prasam so e rabotata vikat ne e do internetot :zid: KE MOZATE DA POMOGLENTE ? :P

Zasto be taka? koga igram cs na bilo koj server cl_flushenitytypacket i na sekoja runda toa izleva ke go ebam.. :icon_conf Javuvam se na KabelNet da prasam so e rabotata vikat ne e do internetot :zid: KE MOZATE DA POMOGLENTE ? :P
До интернетот Е!Истиот проблем го имав!Биди досаден...и за некој ден ке ти го направат.Ама стварно треба да си досаден...:helou:

омфг од пред 2 мин и мене тоа :) тај па на кафе бил ...ццц да му се истуре кафето :)

Cs na LINUX...

Moze li CS da se igra na linux ako moze pls kazete od kade da ja simnam itno mi e...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom