Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
абе го зачувувам така ама па не бива да го ебам флевам у ЦС и стискам Т и пак истоГо зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе го зачувувам така ама па не бива да го ебам флевам у ЦС и стискам Т и пак истоГо зачувуваш во играта во cstrike фолдеро под името tempdecal.wad:helou:
right click>properties> check read only - и ќе можеш да чепкаш во optionsKoга еднаш ке го ставиш tempdecalot во фолдерот, не менувај ништо во options.

right click>properties> check read only - и ќе можеш да чепкаш во options![]()
nesto ne e vo red so mojot net ili pak so forumot pisuvam i ne pokazuva deka jas toa sum go pisal denes nego pokazuva koj pisal posleden vcera ...mn me buni
![]()
Ништо не те разбрав. И што има ова со кантер?

daj napraite neso :S lele :S
:'(Како што мислам ја, НЕМА ЛАГтони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира
сеа поиШе поЧна да лагира по 140![]()
:'(

Исклучи мсн , LimeWire и другите и ке немаш лаг ....:helou::smir:тони брат дај бе кажи му на алак нека среди серверот ајде пак почна да лагира
сеа поиШе поЧна да лагира по 140![]()
:'(
Исклучи мсн , LimeWire и другите и ке немаш лаг ....:helou::smir:

До интернетот Е!Истиот проблем го имав!Биди досаден...и за некој ден ке ти го направат.Ама стварно треба да си досаден...:helou:Zasto be taka? koga igram cs na bilo koj server cl_flushenitytypacket i na sekoja runda toa izleva ke go ebam.. :icon_conf Javuvam se na KabelNet da prasam so e rabotata vikat ne e do internetot :zid: KE MOZATE DA POMOGLENTE ?![]()