Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
abe da prasham nesho....sxe simnuem,go aktiviram,palam cs,vlagam na server,odbiram ct ili t i mi ja gasi cs....na site serveri sho vlagam vaka mi prai,ja preinstalirav cs i pak istoto...aj ako nekoj znae neka kaze sho e problemot...

Реинсталирај пачот, на друго место ти е.
Инсталирај го во cs.

Abe sakam da napraam 100 fps ama ko ke stisnam desen klik nemam Nvidia Control panel imam Nvidia Display NVkeystone i Nviev propertis daj help :):jaj:

Abe sakam da napraam 100 fps ama ko ke stisnam desen klik nemam Nvidia Control panel imam Nvidia Display NVkeystone i Nviev propertis daj help :):jaj:

Симни си понови драјвери за графичката.

abe mu vikam fala na 4ovekot ama ili ke napraam ili NISTO :) osejkam oti tva nistoto ke ama aj ke probam :salut:

abe mu vikam fala na 4ovekot ama ili ke napraam ili NISTO :) osejkam oti tva nistoto ke ama aj ke probam :salut:

адни го на мсн, верувај у мене зш знам, у се ми е помогнал.. ке ти помогне и тебе, само доколку не ти работи кликерот :))

Zosto nemam zvuk koga ke go startuvam kanterot?
Otidov vo audio i sve bese ok, pusteni bea i dvete za zvuk, posle mislev da ne mi e do kompjuterot nesto, pustam winamp nema gajle, sto li moze da mu bide znae li nekoj?

Ако не е до МУТЕ.
Исклучувај мсн,скајп и останати вакви чатови(работи), страници тие ја прават работата да немаш звук кога ке оклучаш кантерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom