Помош околу Counter-Strike (општо)

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
abe da prasham nesho....sxe simnuem,go aktiviram,palam cs,vlagam na server,odbiram ct ili t i mi ja gasi cs....na site serveri sho vlagam vaka mi prai,ja preinstalirav cs i pak istoto...aj ako nekoj znae neka kaze sho e problemot...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ти пишува ли нешто кога те избацува?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Реинсталирај пачот, на друго место ти е.
Инсталирај го во cs.

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Abe sakam da napraam 100 fps ama ko ke stisnam desen klik nemam Nvidia Control panel imam Nvidia Display NVkeystone i Nviev propertis daj help :):jaj:

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
abe mu vikam fala na 4ovekot ama ili ke napraam ili NISTO :) osejkam oti tva nistoto ke ama aj ke probam :salut:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
abe mu vikam fala na 4ovekot ama ili ke napraam ili NISTO :) osejkam oti tva nistoto ke ama aj ke probam :salut:
адни го на мсн, верувај у мене зш знам, у се ми е помогнал.. ке ти помогне и тебе, само доколку не ти работи кликерот :))

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Zosto nemam zvuk koga ke go startuvam kanterot?
Otidov vo audio i sve bese ok, pusteni bea i dvete za zvuk, posle mislev da ne mi e do kompjuterot nesto, pustam winamp nema gajle, sto li moze da mu bide znae li nekoj?

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Zosto nemam zvuk koga ke go startuvam kanterot?
Otidov vo audio i sve bese ok, pusteni bea i dvete za zvuk, posle mislev da ne mi e do kompjuterot nesto, pustam winamp nema gajle, sto li moze da mu bide znae li nekoj?
провери MUTE
:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ако не е до МУТЕ.
Исклучувај мсн,скајп и останати вакви чатови(работи), страници тие ја прават работата да немаш звук кога ке оклучаш кантерот.

Kajgana Shop

На врв Bottom