Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
EVE VAKA: REASON : KICKED :SXE INJEKTED IS REGUIRED ON THIS SERVER, I TAKO DALJE ... GO SMENIV ODMA CIM MI KAZA [IMETO] . A NA DRUGIOT SERVER MI VELIT : " DROPPED DUE TO SLOT RESERVATION " WOT AJ ZITI SVE POMOS POBRGU I MENE MI SE PLESIT

www.sxe-injected.com

слегни го тоа шо пише схе 5.6; исталирај го; фклучи го него па после играта и се би требало да биде ок.

WOT GO SIMNAV I MI GO DAVA KAKO ; WIN RAR archive . ISKRENO NEZNAM KAKO DA GO INSTALIRAM . ZNAM DEKA IMA FUDBAL AMA....

влези и 2 пати клик

само се исталира бе, аман (=

dali mozi nekoj da mi pomogni ... vleguvam na server i lag krevam 1500 .. gore desno v 4osh mi pishuva cl_flushpaket nz ova ona a pred toa lag imav 15-30 max. i kompjutero mi e preinstaliran pred 4-5 dena .. Pomos ? :):kesa:

dali mozi nekoj da mi pomogni ... vleguvam na server i lag krevam 1500 .. gore desno v 4osh mi pishuva cl_flushpaket nz ova ona a pred toa lag imav 15-30 max. i kompjutero mi e preinstaliran pred 4-5 dena .. Pomos ? :):kesa:
тоа се јавува кога имаш проблем со интернетот , значи не е до тебе.
Совет : Смени го бо-нет интернетот , срање е :)

тоа се јавува кога имаш проблем со интернетот , значи не е до тебе.
Совет : Смени го бо-нет интернетот , срање е :)
znam drugar ... ne mozam na raat da igram mix ili slicno od toj pos*an net .. stvarno e katastrofa ... ne e bo-net tuku BoTNeT :pos2:

:helou: zosto koga ke startvam server od DIDACED SERVER kaj mene mozam da se vklucam a dr nikoj ne moze da go najde toj server???

:helou: zosto koga ke startvam server od DIDACED SERVER kaj mene mozam da se vklucam a dr nikoj ne moze da go najde toj server???

Кога го креираш серверот, на крајот имаш Console влези таму, и пиши sv_lan 0 и после restart.Така функционираше кај мене, пробај и кај тебе..

имам Vista Home Premium кога го оклучувам схе ми излева Access Denied Please run this program "as Administrator" ај некој нека каже од тие шо имат виста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom