Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Проба со десен клик и run as administrator? :kesa:

Ako нејке.. шознам, ке чекаш некој фикс, или виста верзија.

Дека инсталира кантер и сксе?

Проба со десен клик и run as administrator? :kesa:

Ako нејке.. шознам, ке чекаш некој фикс, или виста верзија.

ок е столе биде...
edit: се оклучи схе ја оклучувам кантер ми се рестартира комп, 2 пати пробав, ми излева тоа сината слика...ангел инсталирах у програм фајлс валве кантер...а схе у прогам фајлс схе инџектед.

Ако може некој да ми помогне за играта Call of Duty 2 немозам да флезам на Сервери ми бара некој код..( незнам во кој тема да се обратам ако може некој нека помогне нека ми каже Мсн преку пп)Позз:helou:

Ако може некој да ми помогне за играта Call of Duty 2 немозам да флезам на Сервери ми бара некој код..( незнам во кој тема да се обратам ако може некој нека помогне нека ми каже Мсн преку пп)Позз:helou:

у аптека леб бараш :tapp:

Пиши си на темата КОД2

Ја Инсталирам Cs и коа сакам да се пуштам на некој сервер све се укочува... BTW иам Windows Vista, да не е до тоа.. да треба некој Patch ?

За да можеш да играш на интернет ке ти треба обавезно пач. А за Вистата тешко да ти помогнам. Глеј симни го пачот v21 (јас тој го користам) или v23 (исти онаков) ама v21 можеш и сервери да креираш. Пробај со пач па кажи...

Јас не е баш проблем ама ме интересира. Со Dedicated Server серверот што го правам како да го средам лагот? До нетот не е пошто знам другари што имаат 4 Мегабити и пак имаат лаг. Мислам дека треба да се напише во конзолата. Кој знае нека постира...:wink:

Јас не е баш проблем ама ме интересира. Со Dedicated Server серверот што го правам како да го средам лагот? До нетот не е пошто знам другари што имаат 4 Мегабити и пак имаат лаг. Мислам дека треба да се напише во конзолата. Кој знае нека постира...:wink:

abe brat za to imas anti lag programi ama imat i sifri so se piset vo consola

Па ми требаат тие шифри што се пишуваат во конзола:wink: А за тоа anti lag ке видам ке побарам.:wink:

Напиши и шо конекција имаш.. плус, кабелски ли нет имаш??

Па ми требаат тие шифри што се пишуваат во конзола:wink: А за тоа anti lag ке видам ке побарам.:wink:

Треба да инсталираш Додатоци за да подигнаш Dedicated.. после преку тие Додатоци ти се праи лагот и многу други работи...
+ и ако сакаш да немаш лаг.. треба да ти биде Dedicated...да не играш од тој PC..од кај што го дигаш Серверот...и тоа ти прави лаг да знаеш ...

:ojea:

Кабелски нет имам а за додатоците ај ке видам ке побарам на нет ке се распрашам. Фала :wink:

Поради технички проблеми, нема да можам да влегувам на сервер .. се додека не направам формат, заш ПС дупчи .. поздрав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom