Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми го објасни овој проблем?
Неможам да гледам демоа, ми излегува ова доле..

90168370wv8.jpg

зипуваното демо, внатре има мислам уше 2 зипа. Значи ти сакаш да го пуштиш зипот.. :)

одзипуви ги 2та зипа, би требало да е ок..

едит: бтв фајлот .dem у CStrkie стај О

Може некој да ми го објасни овој проблем?
Неможам да гледам демоа, ми излегува ова доле..

90168370wv8.jpg

Ако СИ 100% СИГУРЕН дека тоа е zip/rar фајл, дај му десен клик и одбери EXTRACT HERE. Ако искочи нешто тоа ти е демото, знаеш натаму. Ако не искочи ништо, значи не е тоа zip/rar фајл, па може да е демото, стај го у cstrike и пушти го. Претходно ако му е сменета екстензијата (.exe на пример) преименувај го во .dem.

Абе малку сум ботче ама нема веза.
Тоа било демото а сакам оште да го отварам т.е одзипувам.. :)
Btw tnX 100x

Има ли нешто да се намали лагов многу голем имам а ништо немам уклучено,околу 350 иам и по 2-3 секунди ми се купува пушка,воа ми се случува на кгн а на CableTEL сервериве 5-20 лагот највише ми оди

Има ли нешто да се намали лагов многу голем имам а ништо немам уклучено,околу 350 иам и по 2-3 секунди ми се купува пушка,воа ми се случува на кгн а на CableTEL сервериве 5-20 лагот највише ми оди
Како што кажа Чичкоти Тони :)
Повекето провајдери имаат проблем со кгн серверите , варира пингот.
Така да , ништо не можеш да сториш ти тука , освен да чекаш да си го средат проблемот.

luge kazete mi sto da pravam bidejki ne mi gi prima ip-te na kajgana serverite a i na uste drugi serveri help pls

luge kazete mi sto da pravam bidejki ne mi gi prima ip-te na kajgana serverite a i na uste drugi serveri help pls

Имаш инсталирано пач (v21,v23,v28 etc..)
Доколку немаш, cs.kajgana.com/downloads и слегни го пачот.
Мислам дека до тоа е проблемот :)

Дај напрајте ги сервериве се уклучувам на кгн 400-600 пинг одам на каблетел 15-60,а не ми се игра на тие а кикнуваат над 500

Напиши шо конекција имаш. Брзината..

mozno li e ova 2-3 pati mi se sluci na kgn server igram posle 10 minuti me izbaci od kanter mi vika deka nemam sxe Lol :toe:

abe kupiv steam i sea ka ke uklucam sxe i ako nekolku pati me kikne serverot zaradi slot mi se isklcuva igrata daj pls kazete ako znaete so e problemot i kako da go sredam fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom