Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ејј знае ли некој како да ја оправам ЦС го инсталирав пачот го ставив во цстрајк и пак неможе нешто..:nerv:

Zdravo i od mene.Me nemase dolgo vreme na serverive ama sea se vrakam poleka poleka.Imam eden problem sto pocna cesto da mi se slucuva.Primerno igram da receme 1 saat i odednas mi se gasi cela igra,i moram da prava restart na pc-to pa pa da vlezam.Vi se slucuva li i na vas istoto ili samo na mene.Ako ima nekoj nekoe resenie neka pise.Odnapred fala.:salut:

Пробај реинстал на играта , или можеби имаш некој вирус ...

Znaci,nemam igrano cs baagi vreme,i mi kazaa deka sea bilo potrebna nekoja programa za da mozam da vlezam vo serveri.E sea ako mozi da mi kazite koja e taja programa,od kade da ja simnam,i na koj princip raboti????
I ako mozi da mi go dadete ip to na serverot od kajgana da vi se smesam i jas vo igrata:)
Fala odnapred!!!

Znaci,nemam igrano cs baagi vreme,i mi kazaa deka sea bilo potrebna nekoja programa za da mozam da vlezam vo serveri.E sea ako mozi da mi kazite koja e taja programa,od kade da ja simnam,i na koj princip raboti????
I ako mozi da mi go dadete ip to na serverot od kajgana da vi se smesam i jas vo igrata:)
Fala odnapred!!!

Ти треба схе 4.3 -тоа е античит програма, ја фклучуваш неа па кантер палиш. Можеш да ја најдеш за симнување на www.cs.kajgana.com у даунлоадс. Кога си таму ке ти треба изгледа и пачот одма под него е.

cs.kajgana.com:27015 kgn1
cs.kajgana.com:27020 kgn2
cs.kajgana.com:27025 kgn3

A be batka ova cxe sto e anticitot ne moze da go simni izlgeda neso zaeban e linkot.Ima negde od drugo mesto da go simnam?

Зашо кога имам приклучено МСН, немам звук на CS?
А CS без звук ти е како Кина без жители...
Помош?

alt i tab за да симнеш на мсн , после подигаш цс немаш звук нели ?
симни пак играта и подигни ја .. ако нејќе пробај повеќе пати . .. бар така мислам пошо и мене ми се дешавало.

alt i tab за да симнеш на мсн , после подигаш цс немаш звук нели ?
симни пак играта и подигни ја .. ако нејќе пробај повеќе пати . .. бар така мислам пошо и мене ми се дешавало.

Мислиш повеќе пати да стегнам alt+tab и ќе има звук? Бидејќи не те разбрав баш најдобро...:smir:

На пример палиш цс имаш звук после се префрлаш на мсн и кога пак подигаш цс звукот го нема така ?

епа спушти и подигни повеќе пати и пак го има, бар кај мене таков е случајот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom