Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај си драјвери за графичката

Dobro coveku ... FAla mnogu ... Znaci drajveri treba znaev deka e toa no (koga ke kliknam na ,,dsektop,,--> ,,desen klik,, --> ,,properties,, --> ,,setings,, imam za izbiranje znaci 2 raboti ( 1 i 2 )
1. Plug and Play Monitor on NVIDIA GeForce4 MX 440 (microsoft Corporation)
2.Default Monitor on NVIDIA GeForce4 MX 440 (microsoft Corporation)
Znaci owaa se 2te ... Koe treba da go izberam ? ili pak treba sosem drugo da daunaldiram od nvidia.com

pa ne ti dale so samiot komjuter koga si go kupil drajveri???

Zatoa pobaraj si poubavo vo dokumentite koa si go zemal komjuterot mora da ti dale:DD POZDRAV

И јас го имав тој проблем. Само иди на нвидиа.ком симни драјвери и готово.

pa ne ti dale so samiot komjuter koga si go kupil drajveri???

Извини шо се мешам али другар ми е и така да му беше ком на форматирање и пред тоа ја имаше ЦС и немаше никакви проблеми сеа има проблеми па затоа прашуваше на форумот но веке го среди и т.н.

Извини шо се мешам али другар ми е и така да му беше ком на форматирање и пред тоа ја имаше ЦС и немаше никакви проблеми сеа има проблеми па затоа прашуваше на форумот но веке го среди и т.н.

Epa drugar ne e bas sredeno . A za drugite so pituvaa mi dadoa mene nekoj cda (a ne znam so se taka stojat vo kutijata zaboraveni) : ima nesto

1. ,,Mainboard,, (enriching your PC experience) - iso-9001 FC-CE _/ Valuable Softwere bundled: PC-cillin (your internet Virus wall)
- Language genius
-Recovery genius Version 1.5vl
-CD ghost

2 Tornado universal driver CD version 5.0 (inno 3D)

3 ( i owaa krajnoto cd , koga mi bese pc na formatiranje go zaboravile vnatre u cd-romot lol )

The VGA pisuva mnooogu na cdto ne mozam da pisam ....

Ako znae nekoij da mi kaze ajde fala odnapred ...

абе оди на нвидиа.ком напиши шо графичка имаш и слегни аман . ..

Зошто не мозам да пишувам кога играм ЦС не само на кајгана серверите и на други

Прво нешто почна еден спритес таму вакво нешто да ми се слегнува потоа имав таму едни други звуци ја реинсталирав играва и сега неможам да читам а го слегнав и пачот ако знае да ми каже некој што треба да направам за да можам да читам пак?:(

ako znaj nekoj link do makedonski mapi neka stavi pls. se skapav od baranje

ej a zosto nemozam da so ja simnam CS??? zapira na 71%??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom