Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Joey пишуваш record (demoname) и ентер, и кога ќе сакаш да завршиш пишуваш само stop. се снима во .dem формат, ќе си најдеш на интернет плеер за демоа и ќе си ги гледаш, а во врска со конверторот незнам конкретно некој таков програм, ама сигурно има. google works always!

абе, подобро ќе си снимаш клип со некое програмче, така можеш и со BSplayer да го гледаш, а не само во Кантер. :)

ZIKS напиша:
абе, подобро ќе си снимаш клип со некое програмче, така можеш и со BSplayer да го гледаш, а не само во Кантер. :)

Абе пробав со Camtasia studio,Screen recorder,и уште 300 други.Ама не се снима убаво многу сецка.

Joey напиша:
Абе пробав со Camtasia studio,Screen recorder,и уште 300 други.Ама не се снима убаво многу сецка.

FRAPS.. и нормално дека ќе сецка.

Најдобро решение е снимање демо во CS, па конвертирање на демото во avi.

ne se konvertira demo vo avi..
tuku se snima demoto,a potoa preku konzola se pisuva startmovie <ime> <frejmovi vo sekunda> a potoa samata kanter pravi sliki vo folderot cstrike koi sto preku drug program treba da gi spois vo filmce takov program e videomach. pred da go pravite ova vi predlagam da znaete deka kolku e pomala rezolucijata,tolku ke bidat pomali slikite,na primer mene vo 800x600 rezolucija slikite mi se po 1.37mb,a se vadat 30 sliki vo sekunda,zatoa vi treba golem hard disk

a najdobro resenie pokraj ova e fraps,no se vadi polos kvalitet so fraps...

Еј ај некој ако знае да ми го каже IP-то на серверот од Insomnia?? Ја реинсталирав Кантер и сеа не можам нигде да го најдам:toe:

Alekso_K напиша:
Еј ај некој ако знае да ми го каже IP-то на серверот од Insomnia?? Ја реинсталирав Кантер и сеа не можам нигде да го најдам:toe:

so ke ti e TOj server .. igraj na cs.kajgana.com . Uste eden povejke za tepanje :zlo:

Хехе.... Абе на кајгана нема конкуренција за мене...:helou: Не бе, се шалам, него зашто тешко се фаќа место на кајгана, па и на овој да играм. Иначе го дознав IP-то.

ej moze nekoj da mi kaze zosto ne mozam nekoj serveri da gi stavam vo favourites.. idam preku connect a sakam da mi stojat vo favourites sto e rabotata.. treba nekoj patch nova da zemam ili....?

VeNo напиша:
ej moze nekoj da mi kaze zosto ne mozam nekoj serveri da gi stavam vo favourites.. idam preku connect a sakam da mi stojat vo favourites sto e rabotata.. treba nekoj patch nova da zemam ili....?
мора да може. ако ги ставаш со копи/пејст ондак пробај да ги куцаш рачно!

Alekso_K напиша:
Хехе.... Абе на кајгана нема конкуренција за мене...:helou: Не бе, се шалам, него зашто тешко се фаќа место на кајгана, па и на овој да играм. Иначе го дознав IP-то.
и јас го прашував на еден за IP-то од Insomnia, бидејќи кога и да одам на cs.kajgana.com секогаш е 20/21 ( што значи дека е полно ), само неколку пати имам играно и тоа од сабајле само. Ќе ми го кажиш IP-то од Insomnia ако сакаш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom