Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
izlea uste ne sne addnati.. na serverot kajgana pa zatoa ne raboti
barem taka mislam

Acid истиот проблем ми го покажува кај мене како кај скорпијава.Од тони побарав да ми го смени пассот и ми смени и пак неможам да влезам Изгледа дека имам проблем со јузерот...или незнам.Poverdrive проба да се конектира на мојот истото го покажува кај него...

А да не знае некој како се менува бојата на нишанот?ама да не се само тиебои што се во Adjust Crosshair оти се се светли бои а некои мапи скоро сите се светли и ништо не се гледа како да нема нишан?

da prasam nesto so ova CS za da igram na net serveri sto treba da napravam mnogu komplicirano bilo ova ja simnav CS od kajgana i pacot ali koga ke vlezam na nekoj makedonski server mi vika inject i nesto na spanski aj ako moze mala pomos okolu ova !?!

A ako imame aplicirano dali i ako sme odbieni ke dobieme odgovor ili ne?

PRINC sramota pass da ima ostajte gi lugeto sa uzivat malku. pozdrav

Нема да ти го избришам постот, само ќе те цитирам од овој топик.

Zona-X напиша:
Дај те некој абер цел ден седам пред ком. и чекам! Ми се игра(ѓоа дрога имам потреба од cs) поздрав.
п.с.( ако може побрзо) plz.уште еднаш ако чита некој

Уште еден кој сам себе го убијал...

дај кажете програма со која што се прават МАПИ за CS?

muvla напиша:
дај кажете програма со која што се прават МАПИ за CS?

muvla be...Па нели глеаш колкав топик има БИЛДАМЕ КАЈГАНА РАМСТОР МАПА?
таму имам оставено линкови програми и се што е потребно за правење мапи...
слободно разгледај!

Дали некој може да ми помогне како да снимам клип во Кантер.Влегувам и пишувам recort (name) и си се снима се супер.
Али ми се зачувува во (.dem)дали некој знае како да го конвертирам да го направам во аvi.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom