Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Како може да се вклучи Valve secure?

kako moze da se ukluci valve secure za serverot da bide siguren od cheats pls kazetemi???:):):)

Прашања за и околу играта Counter Strike

Овде поставувајте прашања општо околу играта ако имате. Не ми отварајте по 15 теми за тоа како се прави CS сервер или посебна тема за секое прашање како на пример дали може да се прди у кантер.

ke ima li nekoja organizacija okolu cs da se pravat timovi turniri itn itn ??? i taka sme sega okolu 40 kanterdzii pa da napravime da bide pointeresno organizirajte nestho kako turnir od tolku do tolku saat tie i tie i pointeresno ke bide ako se biraat random igraci za timovite :)

у план е правење турнирче ама тоа малце покасно... ќе биде топ турнир!!!!

Само планирајте турнирот да биде на почеток на месец, кога интернето е струјаааааа!

Ќе бидете известени кога ќе има турнир на посебна тема, па таму ќе можете да коментирате.
Доволно беше околу турнирот. Ако има, ќе бидете известени кога ќе има.

vac (valve anticheat) мислам дека при креирање на сервер се праи.ако го спуштивте пачот за да моете да играте на кајгана ви се прават два шорткути едниот е играта а другиот за сервер(dedicated server).Уклучете го другиот и разгледајте.Многу едноставно не знам што има многу за објаснување тука.

а како се ставаат админи?

Mi treba pomos okolu AMX Mod 0.9.3

Imam instalirano AMX Mod 0.9.3 i sea neznam kako da se napravam jas admin, daj ve molam pomagajte.

GORDON напиша:
Imam instalirano AMX Mod 0.9.3 i sea neznam kako da se napravam jas admin, daj ve molam pomagajte.

оди addons\amx\config и едитирај го users.ini
на крај од фајлот додај се себеси нешто слично на ова

"GORDON" "lozinka" "abcdefghijklmnopqrstu"

објаснение:
"ADMINSKI-NICK-VO-CS" "lozinka" "dozvoli-ili-permisii"

Подетални информации за секоја пермисија има во фајлот users.ini или овде.

Очекувам нема да ме давите повише.
Патем, избришани се 3 мислења после ова мислење што беа, на бед-бој, елла и гордон.

Само да ве прашам нешто
Зошто на мене не ми дадете Пасс кога јас се пријавив меѓу првите а и + стар член сум?????????

Acid неможам да се конектирам на серверов
Пишувам во конзола setinfo _pw pass и ме исврлува,дај на мсн да се разбереме ако си слободен

Едит:Тонинтер прати ми по пп нов пасс за цс ацид ми кажа да ми пратиш

и мене исто,све напраив и пак нејќе

Prasanje : zosto nemozam da citam koga pisuvate pise cs_chat_all ili cs_chatdead_all ili taka nesto .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom