- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
Јас не играм веќе!
Тутор си го дига на мене... рејтингот.
Тутор си го дига на мене... рејтингот.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тутор си го дига на мене... рејтингот.Имаше гејм да, му ги превртев инсајдсот на @Macedon1umP.S. Игравте ли вчера, имаше ли жар?
Се додека Корона е главна тема во светот , ќе има партии .. ( освен ако не останеме без сервер у меџувременаДругарчиња, ќе има вечер партија ?
, да ја поживее госпо Агдето
)da i dade gospod mnogu decaСе додека Корона е главна тема во светот , ќе има партии .. ( освен ако не останеме без сервер у меџувремена, да ја поживее госпо Агдето
)

Амин!Се додека Корона е главна тема во светот , ќе има партии .. ( освен ако не останеме без сервер у меџувремена, да ја поживее госпо Агдето
)
uleva se so desna noga da ti pojdat ubistvataDajte pass i server i kako se vleguva?
Edit: po nekoja slucjnost ja imam warzone, tagnete koga ke igrate.

Mislam deka ne e ubavo vaka da se salis so nekoj sto e so dve levi.uleva se so desna noga da ti pojdat ubistvata![]()

Dajte pass i server i kako se vleguva?
Edit: po nekoja slucjnost ja imam warzone, tagnete koga ke igrate.
Пратете ми и мене стариот добар кгн. ЛуциферИ кога ке влезете никот нека ви биде [kgn] И никот од тука да се знаеме кои сме.
Автоматски споено мислење:
Го копираш никот и потоа одиш фо Find Servers, Па во favorite и во add servers го ставаш ip-to, ке ти бара шифра, ке ти ја дадат.
)))