Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И кога ке влезете никот нека ви биде [kgn] И никот од тука да се знаеме кои сме. ;)
Автоматски споено мислење:

Го копираш никот и потоа одиш фо Find Servers, Па во favorite и во add servers го ставаш ip-to, ке ти бара шифра, ке ти ја дадат.
Gotovo, srediv, tagnete koa ke se igra :)

51.195.31.241:27016
Еве ви уште еден за ако се соберете премногу, овој е за 12 играчи. Нема ни пас, ниту сум го модерирала, ништо. Тагнете ме ако има интерес, ќе го заклучам и ќе средам што треба.

51.195.31.241:27016
Еве ви уште еден за ако се соберете премногу, овој е за 12 играчи. Нема ни пас, ниту сум го модерирала, ништо. Тагнете ме ако има интерес, ќе го заклучам и ќе средам што треба.
Што ќе ни е , има место во другиот. Ние сакаме и ти да играш со нас :pipi:

Што ќе ни е , има место во другиот. Ние сакаме и ти да играш со нас :pipi:
Не можам да стасам со се'. Синоќа беше ред за цс го, вечер за друга игра ме викнаа, ама ќе гледам да ве дружам. :*

Не можам да стасам со се'. Синоќа беше ред за цс го, вечер за друга игра ме викнаа, ама ќе гледам да ве дружам. :*
Добро, чим не шиткаш за гејмање не се лутиме :pipi:
Само ти пренесувам, кој и да влези на серверот тебе те бара. Кај е Агда :rolleyes:

Има ли за денско газење?
Тоа за ноќно нема не па денско :LOL:
30 пријавени има, а не можиме од 15-16 повеќе да собериме. Педерана сето упм :icon_lol:

Последно уредено:
Луѓенца, да не сакате и еден денски термин за цс да си напраиме ?

Добро, чим не шиткаш за гејмање не се лутиме :pipi:
Само ти пренесувам, кој и да влези на серверот тебе те бара. Кај е Агда :rolleyes:

Тоа за ноќно нема не па денско :LOL:
30 пријавени има, а не можиме од 15-16 повеќе да собериме. Педерана сето упм :icon_lol:
Па место да и се пушташ на Агда дај да се собереме и да се испуцаме :)

Другари ај малце помош. Кога одам find servers автоматски ме пренасочува до некој сервер да играм, не ме носи до моите омилени за да ги играм тие што сакам. Исто и кога одам new game се случува тоа. Ја деинсталирав играта и пак ја инсталирав и пак истото..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom