Toneh
is a turtle
Дај испрати ми ја твојата ИП адреса по ПП. :kesa:G e G o напиша:Пробав така и евe :
Некоја extrime 1.6 верзија е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај испрати ми ја твојата ИП адреса по ПП. :kesa:G e G o напиша:Пробав така и евe :
арбајтен сега? некој те банирал... ц ц ц ц...G e G o напиша:Пробав така и евe :
пиши ми ја по пп (во случај да не сум дома, пиши ја адресата и во банирани играчи за некој друг админ да те одбанира)G e G o напиша:Сношти сакав goust да му кренам на компјутерон реков вирус дан имам ама не ќе да е токо ке сум дома ке ви ја пуштам ip адресата
А кој може да ги спречи? :icon_roll[MkD]Scout напиша:знам дека се газди ама кој им дозволува да монополираат?
Princ напиша:А кој може да ги спречи? :icon_roll
На нивен сервер ќе си прават што сакаат и никој ништо не им може.
аха, па ако беше за така, тогаш нема серверот да го претставуваа на форумов, едноставно ќе си го чуваа за нив, и ќе си играа само тие.Princ напиша:А кој може да ги спречи? :icon_roll
На нивен сервер ќе си прават што сакаат и никој ништо не им може.
ZIKS напиша:аха, па ако беше за така, тогаш нема серверот да го претставуваа на форумов, едноставно ќе си го чуваа за нив, и ќе си играа само тие.![]()
vlatko напиша:Sega ne sum doma, a sakam da ja simnam kanter od cs.kajgana.com i mi vika:You do not have the correct permissions to download this file.
Od kade mozam da ja simnam 1.6?