Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
AMX Mod X

Епа барав на форумов Search-от али не најдов ништо за AMX Mod X...
Па еве ви линк за доунлоад :
http://mods.counter-strike.com/download.php?fid=44&file=amxmodx1.76cfull.zip
линк за AMX commands :
http://www.counter-strike.com/command_amx.php

Ако имате нешто да дополните или да прашате , навалете ! ;)

(Подолу на линкот за даунлоад имате и упатство за инсталација!)

Abe kako jas da ja instaliram cs za na internet taa so full patch so e ...... Od kajgana koga ja pustav pocna da pisti ovaj antivirusov posto virus imala .. So e frkata da mu se pluknam daj kazite so da storam mi se igra cs na internet..... Aj ako moze nekoj neka reagira ali od ovde pak ne probuvam da ja spustam posto ima virus ke si go zarazam com........

bullet напиша:
Abe kako jas da ja instaliram cs za na internet taa so full patch so e ...... Od kajgana koga ja pustav pocna da pisti ovaj antivirusov posto virus imala .. So e frkata da mu se pluknam daj kazite so da storam mi se igra cs na internet..... Aj ako moze nekoj neka reagira ali od ovde pak ne probuvam da ja spustam posto ima virus ke si go zarazam com........

Еве ти, отиди тука и ке се снајдеш!

Giso`Yo напиша:
Епа барав на форумов Search-от али не најдов ништо за AMX Mod X...
Па еве ви линк за доунлоад :
http://mods.counter-strike.com/download.php?fid=44&file=amxmodx1.76cfull.zip
линк за AMX commands :
http://www.counter-strike.com/command_amx.php

Ако имате нешто да дополните или да прашате , навалете ! ;)

(Подолу на линкот за даунлоад имате и упатство за инсталација!)

Може ли ова да си го инсталирам дома и коа ќе играм со ботови, да ги имам истите статистики од AMX модот?
Пример: После секое убиство да ми кажува кој колку штета напраил, кого сум убил, колку сум му земал, инт.....

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Може ли ова да си го инсталирам дома и коа ќе играм со ботови, да ги имам истите статистики од AMX модот?
Пример: После секое убиство да ми кажува кој колку штета напраил, кого сум убил, колку сум му земал, инт.....
Епа види сеа , јас со ботови на ЦС 1.6 не играм , али да ти казам за на ЛАН се функционира , и Damage покажува и гласање за нова мапа , бан , кик , и све останато.....Али АМХ модот мислам дека најубаво си работи на Dedicated сервер, за оби4ен сервер незнам.....А за тоа со ботови , треба да ги `убацам` па да ти казам........

Giso`Yo со амх модот се игра добро на ЛАН кај вас ,ама коа ке се конектирам јас на ваша ИП адреса ,се иде у .....пм... :) . Дај среди таму нешо ,џабе ли плаќате на 5Нет ,нека ви обезбедат стабилна интернет конекција .

MetalOne напиша:
Giso`Yo со амх модот се игра добро на ЛАН кај вас ,ама коа ке се конектирам јас на ваша ИП адреса ,се иде у .....пм... :) . Дај среди таму нешо ,џабе ли плаќате на 5Нет ,нека ви обезбедат стабилна интернет конекција .
Hehhe MetalOne ти да им се јавиш на 5Нет и да им бараш стабилна интернет конекција :pos2: п.с. Ја избришав кантер се ми се заеба од еден пач ебатте , денес се на ново и стартувм со Интернет сервер.... ПоззЗзз

hmm... пробав да ја доунлоадирам `Counter-Strike 1.6` од cs.kajgana.com
и ми го дава ова
Download Error

You do not have the correct permissions to download this file.

WTF ?

Giso`Yo напиша:
hmm... пробав да ја доунлоадирам `Counter-Strike 1.6` од cs.kajgana.com
и ми го дава ова
Download Error

You do not have the correct permissions to download this file.

WTF ?

Од cs.kajgana.com неможеш да го симнеш пачот, незнам зашто, изглеа е тргнат или така нешто....

Еве ти линк за сите пачови што се искочени за кантер и плус имаш уште ствари што би ти птитребале! Моја препорака е да го симнеш најновиот cs 1.6 v28 full овој е најновиот пач заедно сосе кантер инсталација, комплет!

Поздрав!

A ovoj Amx Modot treba da se instalira ili da se odzipuva nekade ??

MeToNo1[MkD] напиша:
A ovoj Amx Modot treba da se instalira ili da se odzipuva nekade ??
Епа као шо реков пишува се на даунлоад вебот , али мислам дека само фолдерот addons треба да се копира во /cstrike , и уште нешто сега не ми текнува , али нема веза ќе се снајдеш :helou:

Ej lugje nekad koa ja pustam kanter i ke pocnam da igram mi javuva

abnormal termination program

znae nekoj so e toa , cesto mi prai taka

Не знам што и е на играва ама до вчера играв денес не можам :toe:
Хелп некој :)

sdfsdfsdfsdfsdfsdro9.jpg

која ли е оваа верзија.. везе неам, ја сум си олдскул
него, геџо, пробај во конзола да пишеш connect cs.kajgana.com и би требало да сака.. ако неќе ќе ти даде причина, па пиши ја овде.
нема врска што серверот ти е not responding кај мене 60 посто од времето е така =) незнам ни јас зошто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom