- Член од
- 9 февруари 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 61
Razor напиша:Иди на cs.kajgana.com прочитал и направи како што пишува таму за пинг можеби нема да те исфрлува веке
ne pisuva nisto za ping
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Razor напиша:Иди на cs.kajgana.com прочитал и направи како што пишува таму за пинг можеби нема да те исфрлува веке
mihajlo101 напиша:ne pisuva nisto za ping
Па и на Кајгана да играш, пак со ботови ќе играш. :helou:thekillagorilla напиша:Пак истиот проблем: Секогаш кога ке се уклучам на CS @ кајгана во дениот горен ќош ми се појавува " Wanring : EntityFlashPacket "
ја преинсталирав кантер, го преинсталирав пачот, ги кладов мапите и пак исто- ми кочи и неможам да играм исто така понекогаш играва ми е "slide show" !!!!!!
ВЕ МОЛАМ ПОМАГАЈТЕ.
НЕ САКАМ ДОМА ДА ИГРАМ СО БОТОВИ !!!!!!!!!!!!!!!
Јас уплоадирав ПодБот+amxmod еве линкMeToNo1[MkD] напиша:Abe neznaev kade da napisam pa vikam ajde ovde. . znae li nekoj vo koja tema bese staveno za download AMX mod tamu razni drugi raboti .. ?? ako znae nekoj neka mi dade link .. a postot od adminite slobodno moze da se izbrise potoa ;; )
pozdrav
bullet напиша:Abe aj ako sakat nekoj da mi kaze kade da ja spustam C.s za na internet....!!!! plss........ :salut:
Razor напиша:Јас уплоадирав ПодБот+amxmod еве линк
http://rapidshare.com/files/14219591/podbot_full_V3_B17.zip
како бара пари бе на rapidshare ?MeToNo1[MkD] напиша:Abe tamu pari bara be)
Janevace напиша:KOj znae nekoi serveri za kanter neka mi kaze ve molaaammmm