Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам нешто... во некоја песна.. според строфите е катрена да речеме а според стиховите осмеред , дали е точно ? или обратно треба.. според строфите осмерец а според стиховите катре ? Хелп плс :D

Да не има некој случајно семинарска или есеј на тема "Менаџирање на конфликти и кризи"

Не го разбирам зборот „Апроксимација“.
Што значи апроксимација?

А ако е вака употребен зборот?

Апроксимација на Македонското законодавство со Европското од аспект на анималната екологија.

мислам дека значи отприлика..
еве лексиконот што кажува -
приближност,
математички приближна вредност, приближно пресметување

А ако е вака употребен зборот?

Апроксимација на Македонското законодавство со Европското од аспект на анималната екологија.

Приближение македонского законодательства к европејскому в аспекте экологии животных.
:)

Не го разбирам зборот „Апроксимација“.
Што значи апроксимација?

Апроксимација лат. приближност,приближна вредност во сметањето.
Апроксимативен лат. приближен, прилично близок, определен од око.
Апроксимативно лат. приближно, определено од око.
Апроксимира лат. определува нешто приближно, од око.
Апроксиматива лат. допирна точка како основа за некое зближување.

Ми требаат расказот „Прошедба“ и поемата „Крвава кошуља“ на Рајко Жинзифов.

Треба ми паралела,споредба на сонетниот венец од Франце Прашерен со Канционерот од Франческо Петрарка... Ако може некој да ми помогне до утре. :icon_eek:

Каде можам да ги најдам книгиве? Или некоја од нив... Напишани се од Милорад Улемек - Легија... е сега,ги има ли на Македонски? Каде да прашам??

knjige_legija_9_kroz_vatru_i_vodu.jpg

knjige_legija_10_za_cast_i_slavu.jpg

Знае ли некој каде можам да ја купам книгата на Ден Браун - Изгубен симбол, ми треба на српски книгава.

Дечкичи...Дон Кихот ја има некој раскажана да ме услужи...? ја имам прочитано ама за раскажување/пишување писмени есееи тапа сум...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom