Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Здзраво, ми требит помош околу анализирање на песни од стихозбирката “Цвеќе на злото“ од Шарл Бодлер, поконкретно - Албатрос,Созвучја и Идеал.

Дали некој ја има прочитано :
Проколната Земја од Мирон Динков
и ако ја има едно мислење за истата оти ми ја предложија па дали вреди :smir:

Дали некој ќе може да ми помогне за пишување на писмена работа? Темите се за "Смртта во Венеција" , Бодлер во однос на својата збирка "Цвеќиња на злото" , и Чехов со неговата збирка песни со осврт на некоја анализа на песна.
Доколку некој може да ми помогне за писмената со било какви есеи или додатни информации ќе сум мноооооогу среќна :D btw писмената ми е во понеделник.

мозе ли линк за биографија на оноре де балзак

ахх хаџи,хаџи кај си барал помош ти,ете ти баце златка википедија таму најди:)

да не бидам офф..
Содржина на Злосторство и Казна може некој да ми најде?

Смртта на Иван Илич? Најбитните моменти или цела на нет?
Итно е!

Од лектирава "Декамерон" кој има раскажано 1 расказ да ми дае...?:uvo:

Ај ако може една молба!!! Есеј за ‘Дон Кихот‘‘ и ‘‘Хамлет‘‘. Ако ептен ве мрзи, ве молам само воведен дел ништо повеќе. Ми треба за утре 25.10.10 до 12:30. Ве молам многу е итно.

Добро е ова но е многу кратно,ако можеш да најдеш нешто поопширно,имам време да читам до 7 сабајле така да не се срами,дај и нешто поопширно:) (шала)

Што повеќе напишано повеќе ми одговара.
Фала однапред!

--- надополнето ---

Ај ако може една молба!!! Есеј за ‘Дон Кихот‘‘ и ‘‘Хамлет‘‘. Ако ептен ве мрзи, ве молам само воведен дел ништо повеќе. Ми треба за утре 25.10.10 до 12:30. Ве молам многу е итно.

За Хамлет имаш посебна тема тука таму ке најдеш сигурно нешто!

Добро е ова но е многу кратно,ако можеш да најдеш нешто поопширно,имам време да читам до 7 сабајле така да не се срами,дај и нешто поопширно:) (шала)

Што повеќе напишано повеќе ми одговара.
Фала однапред!

прашај го чичко гугал, а и тетка вики знае по нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom